İzzet Yıldızhan'dan beklenmedik Nükhet Duru çıkışı! Özür de dilediler

Türkiye'deki tayt giyme alışkanlıkları eleştirisiyle gündeme gelen Nükhet Duru'ya bir destek de İzzet Yıldızhan'dan geldi. İzzet Yıldızhan konuyla ilgili yaptığı konuşmada 'Biraz geriden geliyor' dediği Nükhet Duru'yu hem sevdi hem de yerdi. İşte konuyla ilgili detaylar...

İzzet Yıldızhan'dan beklenmedik Nükhet Duru çıkışı! Özür de dilediler
İzzet Yıldızhan'dan beklenmedik Nükhet Duru çıkışı! Özür de dilediler
GİRİŞ 04.11.2022 14:56 GÜNCELLEME 04.11.2022 14:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Nükhet Duru'nun kadınların taht giymesine ilişkin söyledikleri büyük bir gündem maddesi olmuştu. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen konuda Nükhet Duru adeta linç edilmişti. Bu konuda kimileri Nükhet Duru'ya destek verirken, kimileriyse tepki göstermişti. Konuya ilişkin bir yorum da İzzet Yıldızhan'dan geldi.

İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta verdiği bir konser esnasında Nükhet Duru'ya tam destek verdi. Ünlü şarkıcı Duru'ya destek verme biçimi de bir hayli dikkat çekti. İzzet Yıldızhan adeta, hem sevdi, hem de yerdi...

Nükhet Duru kimdir ve nerelidir? Nükhet Duru kaç yaşındadır? Gençliği...Nükhet Duru kimdir ve nerelidir? Nükhet Duru kaç yaşındadır? Gençliği...

"NÜKHET DURU GERİDEN GELİYOR"

İzzet Yıldızhan konuya ilişkin açıklamasında Nükhet Duru'yu haklı buldu ancak biraz geriden geldiğini ifade etti. Yıldızhan, Nükhet Duru'nun bu sözlerini aylar öncesinde kendisinin de söylediğini ve insanların ilk etapta eleştirip, sonrasında ise haklı bularak özür dilediğini belirtti. Şarkıcı Yıldızhan "Ben de, Nükhet de düşüncelerimizi söyledik ve burasının Türkiye olduğunu belirttik" dedi. 

İzzet Yıldızhan aslen nereli ve kaç çocuğu var? İzzet Yıldızhan'ın eşleri kimler? Aile hayatı... İzzet Yıldızhan aslen nereli ve kaç çocuğu var? İzzet Yıldızhan'ın eşleri kim? Aile hayatı...

İzzet Yıldızhan

NÜKHET DURU NE DEMİŞTİ?

Nükhet Duru şu ifadeleri kullanmıştı:

Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız.

Ajda Pekkan'dan radikal karar! Bundan sonra...Ajda Pekkan'dan radikal karar! Bundan sonra...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12
  • engin 1 yıl önce Şikayet Et
    tayt giyip sokağa çıkanların çoğunun baldırı bacağı çirkin .onun için tayt giyip etini butunu o taytın kalıbının içine yayıyor dağıtıyor aynaya bakıyor kendini beğenirse sokağa çıkıp kendini teşhir ediyor .egosunu yükseltiyor .
    Cevapla
  • Barzan 1 yıl önce Şikayet Et
    belli bir kesimde edep haya kalmamış, günah işkemekten korkmuyorlar
    Cevapla
  • Nevşehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Edepli olmaya davet etmek ayıplanır oldu. Ne oldu da bu millet bu hale geldi.Devlet ricali acı acı düşünmeli. Milli manevi değerlere göre eğitim yeniden düzenlenmeli.
    Cevapla
  • Derinkuyu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Pis yerlerinin kaç metre kaç okka olduğunu aleme göstereceksin de ne olacak Edep ya hu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    nukhet hakli.rezalet bir goruntu veriyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...