Ebru Şancı'ya tepkiler yağıyor! 6 yaşındaki kızlarına...

Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı, kutlamak istediği Cadılar Bayramı'ndaki görüntüleriyle sosyal medyada tepki topladı. Ailece Cadılar Bayramı kutlayan Ebru Şancı 6 yaşındaki kızlarına bir de makyaj yapınca olanlar oldu. İşte konuyla ilgili detaylar...

Ebru Şancı'ya tepkiler yağıyor! 6 yaşındaki kızlarına...
Ebru Şancı'ya tepkiler yağıyor! 6 yaşındaki kızlarına...
GİRİŞ 02.11.2022 11:25 GÜNCELLEME 02.11.2022 11:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ünlü futbolcu Alpaslan Öztürk'ün manken ve sunucu eşi Ebru Şancı Cadılar Bayramı'nı kutlamak isteyince olanlar oldu. Henüz 6 yaşında olan ikiz kızlarına makyaj yapan Ebru Şancı, sosyal medyada büyük tepkiyle karşılaştı. 

İzzet Yıldızhan'dan Nükhet Duru çıkışı: Özür de dilediler!İzzet Yıldızhan'dan Nükhet Duru çıkışı: Özür de dilediler!

Bu sene çok sayıda insanın ölümüne sebebiyet veren bir Hristiyan bayramı olan Cadılar Bayramı'nı Ebru Şancı da kutlamak istedi. Ailesiyle birlikte bir organizasyon düzenleyen Şancı, tüm bunlar yetmezmiş gibi 6 yaşındaki kızlarına bir de makyaj yaptı. 

Ebru Şancı'nın sosyal medya hesabından yayınladığı bu Cadılar Bayramı konsepti, birçok insan tarafından tepki aldı. Özellikle daha çok küçük yaştaki Mila ve Ceylin isimli çocuklarına yaptığı makyaj, bilinçli anneleri adeta çılgına çevirdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Batı ne yaparsa iyidir fikrimi empoze edenler başarılı oldu onlar ile sadece imanlı akıllı bilgili insanlar başedebilir modernlik batılaşmak değil
    Cevapla
  • cemo can 1 yıl önce Şikayet Et
    hristiyanların bayramı yılbaşından sonra bu batıl adetlerini de müslümanlara empoze etmek istiyorlar bazı hatta bir çok medya kuruluşumuz da bu adetin haberini veriyor vereceksen eleştiri olarak ver onların
    Cevapla
  • Turabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki hıristiyanlar....
    Cevapla
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    hiristiyan dini diye birsey kalmadi zaten.. tüm ritüellere bakildiginda bir paganist dini oldugu ortaya cikiyor....
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Maddeye sıkışıp kalan manayı unutan bir toplum, cadılar bayramıda kutlar, noel de kutlar, kara cumada harcar. Ne hikmetse ölünce sadece yolları camiden geçiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti