Müge Anlı'dan sevenlerini sevindiren haber! 4 aydan sonra eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile...

Geçtiğimiz aylarda gözlerden uzak bir törenle evlenen Müge Anlı birlikte poz görüntülenmekten kaçtığı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi. Uzun zamandan beri beklenen bu kare, Müge Anlı hayranlarını bir hayli mutlu etti. İşte detaylar...

Müge Anlı'dan sevenlerini sevindiren haber! 4 aydan sonra eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile...
Müge Anlı'dan sevenlerini sevindiren haber! 4 aydan sonra eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile...
GİRİŞ 14.11.2022 09:19 GÜNCELLEME 14.11.2022 09:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yıllardır gündüz kuşağı programında sunuculuk yapan Müge Anlı, evliliğinin üstünden 4 ay geçtikten sonra ilk kez eşi ile birlikte kameralara takıldı. Özel hayatını sır gibi saklamayı tercih eden Müge Anlı, bu kez taze eşi ile görüntülendi. 

Haziran 2022'de medyaya yansımayan bir törenle dünya evine giren Müge Anlı, evliliği ile bilgi vermemeyi tercih etti. Uzun zaman boyunca Müge Anlı'nın nikah fotoğrafları beklense de, tek bir kare bile yayınlanmadı.

Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? BiyografisiMüge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim?

Müge Anlı

Ajda Pekkan'dan radikal karar! Bundan sonra...Ajda Pekkan'dan radikal karar! Bundan sonra...

4 AYDIR İLK KEZ

Müge Anlı radikal kararından ötürü eşiyle birlikte tek bir fotoğrafı paylaşmadı. Ancak 4 ay sonra ilk kez bu davette görüntülendi. Müge Anlı'nın eşiyle birlikte olduğu bu görüntüler, sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli, ne iş yapıyor?Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli ve ne iş yapıyor?

Müge Anlı'nın sevenleri, taze çifti birbirine çok yakıştırdı.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Selime 1 yıl önce Şikayet Et
    yaHu müge ulaşılamayan, hiç görülmemiş birimi ki bu kadar komik şeyler yazılıyor, görünmesin illaki adamı her seferinde bak bu benim eşim diye her programda konuşmak zorunda mı hayret bizim millete
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut etsin İnşaallah Şinasi abimizle mutlu mesut olurlar müge ablamiz bizim ayrıca yengemizdir.Allah ikisininde yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş adlı rumuz, sen galiba Müge Anlı'yı Esra Erol ile karıştırdın. Müge Anlı'nın programı ne kadar güzel ve özel bir program haberin varmı senin?
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 1 yıl önce Şikayet Et
    malesef vema teessüf diziler evren darbrsinden sonra halkımızı yozlaştırdı!
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu Müge Anliyi sevmiyorum herkesin özel hayatina müdahale ediyor ayakta duran Yuvalarin cogu bu kadin yüzünden yikildi ve halada yikiliyor. Birileri buProgramlara dur desin aksi halde Türkiyede Aile denen bir sey kalmayacak hayat tamamen drama döndü bu nedir Arkadas.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası