Engin Altan Düzyatan'ı görenler başka biri sanıyor! Diriliş Ertuğrul'daki halinden eser kalmadı

TRT 1 kanalında ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Engin Altan Düzyatan, son haliyle görenleri şaşırttı. Tabiri caizse Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul'daki halinden eser kalmadı.

Engin Altan Düzyatan'ı görenler başka biri sanıyor! Diriliş Ertuğrul'daki halinden eser kalmadı
Engin Altan Düzyatan'ı görenler başka biri sanıyor! Diriliş Ertuğrul'daki halinden eser kalmadı
GİRİŞ 14.11.2022 12:17 GÜNCELLEME 14.11.2022 13:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türk dizi sektörünün yakın tarihine damga vuran yapımı Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan, bir süredir yeni dizisinin çekimlerinde mesai yapıyor.

Hiçbir operasyona girmeden 70 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını ilk kez açıkladı! Annesi dahi inanmadıHiçbir operasyona girmeden 70 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını ilk kez açıkladı! Annesi dahi inanmadı

Yayın hayatına yeni başlayacak Çöp Adam adlı yapımın setinde çalışan aktörün son hali ise dikkatlerden kaçmadı.

Çoğu kişinin aklında Diriliş Ertuğrul'daki haliyle kalan oyuncu, resmen bambaşka birine dönüştü.

Sosyal medyada da gündem olan görüntülerin akabinde kullanıcıların bir bölümü Düzyatan'ın son halini yaşlılığa bağlarken, bir kısmı da eski halinden eser kalmadığını belirtti.

Bu yaz 43 yaşına ayak basan aktörün erken yaşlılık belirtileri göstermesi ise akıllara soru işareti getirdi. Öyle ki yeni yapımdaki rolünden ötürü yaşlandırma teknikleri uyguladığı da ileri sürüldü.

Oyunculuk kariyeri boyunca onlarca dizi, film ve tiyatroda; hatta internet yapımında yer alan aktör, 5 yıl süreyle Diriliş Ertuğrul'da oynamıştı.

Burada Kayı Boyu lideri Süleyman Şah'ın oğlu Ertuğrul Gazi'yi canlandıran yıldız, performansıyla on binlerce hayran edinmişti. 

Diriliş Ertuğrul dizisi de geniş kitleler tarafından beğenilmiş ve yıllarca reyting listelerini alt üst etmişti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 13
  • Marjorie Lee R. 1 yıl önce Şikayet Et
    What happened to Ertugrul? I still love him no matter what! I started to see this Towards the end of Resurrection. I thought he must have been exhausted from playing. the role of Ertugual for five years. Had to be as it was a intense time for him. And he gave it all to the Series. He is such a grand actor! Yes and with Charisma ten fold!!
    Cevapla
  • Devoted fan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yes he does look like he has done some unnecessary work on his face. His face looks very puffy. However Mr. Dusyatan still possesses charisma
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boş adam var buralarda ya. :) Osman karakterini canlandıranla arası bozuksa nasıl olacak ? Senariste deseydiniz ya kardeşim anlaştığı birini oynatsana diye :D Ayrıca Heeey Gidi Zaman
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayesinde meşhur olduğu rolünün sahibi Ertuğrul Gazi ve diğer atalarımıza kurban olsun. O yiğit kahraman atalarımız nireee bu artist nire
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    ne yani yaşlanmayacakmı ölmeyecekmi.saçları kırarmayacakmı dökülmeyecekmi.dişleri dökülmeyecekmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama