Nurettin Uçar'ın evlat acısı! Taksim'deki saldırıda eski eşi ve kızı hayatını kaybetmişti

Terör örgütünün İstanbul Beyoğlu'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında oyuncu Nurettin Uçar'ın kızı Nur Uçar ve eski eşi Arzu Özsoy da vardı. Baba Uçar'ın sosyal medya paylaşımı ise yürek burktu.

GİRİŞ 14.11.2022 16:59 GÜNCELLEME 15.11.2022 06:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

13 Kasım Pazar günü saat 16:20 sularında terör örgütünün İstiklal Caddesi üzerinde düzenlediği hain saldırıdan ötürü 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. 81 vatandaşımız da yaralanarak en yakındaki hastanelere kaldırıldı.

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anlarıTaksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anları

İçişleri Bakanlığı'na bağlı birimler, olayla ilgili sürdürülen soruşturmanın kapsamını genişletirken; hain saldırının failleri de bir bir yakalandı. Dünkü saldırıda hayatını kaybedenlerin hikayeleri de ortaya çıkmaya başladı.

Patlama esnasında olay yerinde bulunup şehit olan Arzu Özsoy ve kızı Nur Uçar'ın ailesiyle röportaj yapılmıştı.

Şehit Öğretmen Arzu Özsoy'un babası Mehmet Özsoy, olayı şu sözlerle anlattı:

"Kızım öğretmen olduğu için tatil zamanında gezmek için kızıyla dışarı çıktı. Gezmeye gitmişlerdi ama denk geldi işte. İkisi yalnız gitmişti.

'Gezmeye gideceğiz' dediler ama oraya gideceklerini söylemediler. Tatil olduğu zaman sık sık dışarı çıkarlardı, müze gezerlerdi.

Torunum lise 2. sınıf öğrencisiydi, kızım özel bir okulda öğretmendi. Yapacak bir şey yok, gitti. Kayboldu gitti benim kızım. Ne söyleyebilirim? Allah belalarını versin. Söyleyecek bir şey yok, yakalanmış sadece lanet okuyorum"

Arzu Özsoy'un dayısı İhsan Bülbüloğlu ise, DHA muhabirinin sorularını şöyle yanıtladı:

"Arzu benim yeğenim. Kendisi sınıf öğretmeniydi, sadece okula gidip gelen biriydi çünkü hep yoğundu. Kızı Anadolu lisesinde 2. sınıf öğrencisiydi.

Hayalleri vardı ikisinin de. Birlikte bir güzellik yaşamak istemişler hava güzel olduğu için. Sonu böyle oldu. Bütün ülkemizin başı sağ olsun. Elim bir olay, Allah kimseye yaşatmasın.

Hepimizin başı sağ olsun. Devletimiz bunun hesabını soracaktır. Vatan sağ olsun. Terör örgütlerinin Allah belasını versin."

Şehit Öğretmen Arzu Özsoy, son mesajında öğrencilerine şu sözlerle hitap etmişti:

"Bir haftalık tatilde bazı tekrar çalışmalarımız olacak. Ben fotokopi verdim, dosyalarında. İkinci olarak da 2 kitap özeti istedim. İster Türkçe defterlerine ister dosya kağıdına ama özenli bir yazı ile. Almanca öğretmeni Şahin bey de ödevini gönderdi iletiyorum. İngilizce de gönderdiğinde ileteceğim. İyi tatiller diliyorum"

Bu acıya yürek dayanmaz! Taksim şehitlerinin yürekleri dağlayan hikayeleri...Bu acıya yürek dayanmaz! Taksim şehitlerinin yürekleri dağlayan hikayeleri...

İlerleyen saatlerde şehit öğretmen Arzu Özsoy'un Nurettin Uçar'ın eski eşi, Nur Uçar'ın da kızı olduğu öğrenildi.

Nurettin Uçar kimdir ve aslen nerelidir? Nurettin Uçar oynadığı diziler...Nurettin Uçar kimdir ve aslen nerelidir? Nurettin Uçar oynadığı diziler...

Aktörlük yaparak geçimini sağlayan ve Diriliş Ertuğrul ile Kanal 7 yapımı Emanet dizisinde de oynayan Nurettin Uçar, sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu:

"Kabrin nur, mekanın cennet olsun datlu kızım. Taksim'deki saldırıda hayatını kaybeden kızım Yağmur annesi ile birlikte İkindi Namazına müteakip Şirinevler Ulu Camii'nde..."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 15
  • Vatann 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörü destekleyenlerinde Allah soylarını kurutsun belalarını versin
    Cevapla
  • Mehmet Turgut 1 yıl önce Şikayet Et
    allahın rahmet ve mağfireti üzerlerine olsun
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, yakınlarına rabbim sabır versin, Emniyet güçlerimizden Allah razı olsun canla başla çalışıp soysuzları yakaladılar, yüreğinize su serptiler.
    Cevapla
  • BAYRAKLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Sabır versin.
    Cevapla
  • ADEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan imzaladı: Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi genelgesi yayımlandı!
İşgalci İsrailliler, Filistin'e gönderilen yardım malzemelerini parçaladı!