MasterChef Türkiye yarışmacısı İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına çok yakındı!

MasterChef Türkiye programının fenomen yarışmacılarından Burcu Önal, İstiklal Caddesi'nde bir gün önce meydana gelen hain terör saldırısının yapıldığı yere oldukça yakındı. Önal, olaya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

MasterChef Türkiye yarışmacısı İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına çok yakındı!
MasterChef Türkiye yarışmacısı İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına çok yakındı!
GİRİŞ 14.11.2022 17:15 GÜNCELLEME 14.11.2022 17:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son 5 yıldır TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programının ünlü yarışmacısı Burcu Önal, bir gün önceki hain terör saldırısına oldukça yakındı.

Olayın yaşandığı İstiklal Caddesi üzerinde restoranı bulunan yarışmacı, sosyal medya aracılığıyla kendisini arayan ve soranlara teşekkür eder nitelikte bir paylaşım yaptı.

Nurettin Uçar'ın evlat acısı! Taksim'deki saldırıda eski eşi ve kızı hayatını kaybetmişti, ilk açıklaması yürek burktuNurettin Uçar'ın evlat acısı! Taksim'deki saldırıda eski eşi ve kızı hayatını kaybetmişti, ilk açıklaması yürek burktu

13 Kasım Pazar günü hain terör örgütünün düzenlediği saldırıdan ötürü 6 vatandaşımız şehitlik mertebesine yükselirken, 81 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Yaralılardan 2'sinin durumu kritikken diğer vatandaşların kademeli olarak taburcu edildiği öğrenildi.

'OLAY YERİNE 5 DAKİKA UZAKLIKTAYDIK'

MasterChef Türkiye'deki başarısıyla hafızalara kazınan Burcu Önal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ben ve ailem iyiyiz ve yaşadığımız bu kabusun içinde buna sevinemiyoruz. Olay yerine 5 dakika uzaklıktaydık. Gerçekten bunu yapan insanlığa lanet olsun!"

Burcu Önal, İstiklal Caddesi üzerinde bir restoranı olduğunu program esnasında açıklamıştı. Program sonrasında da restoranına geri dönen yarışmacı, Pazar günü meydana gelen saldırıyı hikaye vasıtasıyla aktardı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • vata 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk/pyd terörüne isim vererek lanet olsun diyemeyenlerin bu ülkede yaşama hakkı yoktur...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...