Survivor Nagihan'ın yeni mesleği ağızları açık bıraktı! "Survivor'dan daha zor" dedi

Acun Ilıcalı'nı hazırladığı ve sunduğu, TV8'in yarışma programlarından biri olan Survivor ile büyük bir üne kavuşan Nagihan Karedere yeni bir mesleğe merhaba dedi. Milli atlet Nagihan Karadere sporda ve yarışmadaki başarıları ile adından söz ettirmişti. Şimdi ise kariyerine eklediği yeni mesleği ile gündem oldu.

Survivor Nagihan'ın yeni mesleği ağızları açık bıraktı! "Survivor'dan daha zor" dedi
Survivor Nagihan'ın yeni mesleği ağızları açık bıraktı! "Survivor'dan daha zor" dedi
GİRİŞ 28.11.2022 09:01 GÜNCELLEME 28.11.2022 09:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Survivor yarışması ile üne kavuşan Nagihan Karadere yeni mesleği ile oldukça şaşırttı. Milli atlet Survivor Nagihan'ın yeni mesleği sosyal medyada da gündem oldu. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Ülkemize çok sayıda madalya kazandıran Nagihan Karadere Survivor 2016, Survivor 2018, Survivor Exxen Cup ve Survivor 2022 All Star'da yarıştı. Bu yarışma sayesinde ülke çapında daha geniş kitlelere kendisini tanıtma fırsatı bulan Karade şimdi de yeni bir mesleğe adım attı.

Nagihan Karadere kimdir ve aslen nerelidir? Survivor Nagihan son hali...Nagihan Karadere kimdir ve aslen nerelidir? Survivor Nagihan son hali...

Survivor Nagihan

Barış Arduç'tan beklenen haber! 'Hoş geldin'Barış Arduç'tan beklenen haber! "Hoş geldin"

NAGİHAN KARADERE'NİN YENİ MESLEĞİ

Nagihan Karadere oyunculuk yapmaya başladı. 2017'de Ah be İstanbul isimli filmde, 2018'de ise Benim Adım Osssman filminde boy gösteren oyuncu şimdi de Öt Bakalım filminde rol alıyor. Başrolünde Murat Akkoyunlu, Asuman Dabak, Serkan Şengül, Tuncay Beyazıt gibi isimlerin yer aldığı sinema filmininin oyuncu kadrosunda Nagihan Karadere de yer alıyor.

Nagihan Kadere

"SETTEKİ YORGUNLUK SURVİVOR PARKURUNUN YANINDAN GEÇMEZ"

Yeni iş deneyimini aktaran Karadere, yaşadığı zorluklardan bahsetti. Karadere konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Survivor yarışması tamamen hem psikoloji hem de bir güç yarışması. Oyunculuk ise tamamen yetenek işi. Bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmemiştim. Ama sosyal medyadan çok güzel tepkiler aldım. Oyuncuları verdikleri röportajlardan veya katıldıkları tv showlarından tanıyorlar. Ama benim açlığımla, sinirimle yorgunluğumla saatler geçirdiler bunca yıldır. Gerçek Nagihan’ı çok iyi tanıdıkları için beni sevenler ne yaparsam hep destek oluyorlar bu durumdan çok mutluyum.

Masterchef kim elendi? Masterchef'ten elenen isim duygu dolu anlar yaşattıMasterchef kim elendi? Masterchef'ten elenen isim duygu dolu anlar yaşattı

Öt Bakalım filminden kareler

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Harranlı hakaret etme kardeşim. Allah herkesi güzel yaratmıştır. Bir insanın hakkına giriyorsun durduk yere.
    Cevapla
  • İzleyici 1 yıl önce Şikayet Et
    Çalışkanlığı ve cesaretinden dolayı kutluyorum
    Cevapla
  • Harranlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Majyajla maymunu insana çeviriyorlar.Nagahan bile makyajla başka biri olmuş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri