Hakan Ural açtı ağzını yumdu gözünü! "Onur ve haysiyetin yok mu?"

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural çocuğunun evliliğine ilişkin sözleri duyunca adeta çılgına döndü. "Hiç onu, haysiyetin yok mu, utanman yok mu?" sözleriyle gündem olan Hakan Ural, çocuğunun yerine kendisine saldırılmasını tercih ettiğini belirtti.

Hakan Ural açtı ağzını yumdu gözünü! "Onur ve haysiyetin yok mu?"
Hakan Ural açtı ağzını yumdu gözünü! "Onur ve haysiyetin yok mu?"
GİRİŞ 07.12.2022 09:46 GÜNCELLEME 07.12.2022 09:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hakan Ural ve Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın evliliğine ilişkin ortaya atılan iddialar ortalığı fena karıştırdı. Gelini hakkında yapılan olumsuz yorumları sineye çekmeyen Hakan Ural, sert sözler söylemekten kaçınmadı. 

Ekim 2022'de bir evlilik yapan Engincan Ural ve Merve Kaya çiftinin mutluluğuna, ortaya atılan bir iddia gölge düşürdü. İddiaya göre Merve Kaya, eşi Engincan Ural'ı aldattığı için boşanma kararı aldı. Ancak çift, bu iddiaları yalanladı.

Engincan Ural ve Merve Kaya

Gülben Ergen'den çok konuşulan nafaka yorumu! 'Ayakta alkışlıyorum'Gülben Ergen'den çok konuşulan nafaka yorumu! "Ayakta alkışlıyorum"

HAKAN URAL'DAN SERT TEPKİ

Hakan Ural, üzüntüyle aldığı bu haberin ardından bir açıklama yaptı. Açıklamasında, oğlu Engincan'ın kendisini aradığını "Ya ben eşimle daha 40-45 günlük evliyiz. Bir kadının iffetine yönelik bu kadar fütursuz ve ucuz iddiayı nasıl yaparlar’ dedi. Çocuk inanamadı ‘Bu nasıl mümkün olur" diyerek üzüntüsünü dile getirdiğini aktardı.

Hakan Ural

"ONURUN, HAYSİYETİN, UTANMAN YOK MU?"

Hakan Ural, gelininin oğlunu aldattığına yönelik "Benim oğlum ve gelinim çocukluktan beri birilerini tanıyorlar. Şu kıza 'Eşini aldattı' diyorsun. Hiç onur haysiyetin yok mu, utanman yok mu?" sözleriyle tepkisini dile getirdi. 

DAVA AÇILACAK!

Hakan Ural, bu asılsız haberlerden dolayı oğlu Engincan Ural'ın dava açacağını vurguladı. Ayrıca eski eşi ve oğlunun annesi olan ünlü şarkıcı Sibel Can'ın da bu haberler karşısında oldukça huzursuz ve üzgün olduğunu ifade etti. 

Sinan Özen davayı kaybetti! Yüklü tazminat ödeyecekSinan Özen davayı kaybetti! Yüklü tazminat ödeyecek

Sibel Can

OĞLUM YERİNE BANA SALDIRIN

Ural, ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Bu sefer bilmeyenler de arıyor. Bir kişinin kötülüğü binlerce insanı etkiliyor. Bırakın çocuklarımızı ben buradayım, saldıracaksanız bana saldırın.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • medine çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    kim ne yapıyor kime ne herkesin meselesi kendine çoluk çocuğu kulamayın ayıp yahu biraz edep
    Cevapla
  • diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    hükümete verdiğin destek zoruna gidiyor birilerinin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!