Kansere yakalandığını böyle açıklamıştı! Armağan Çağlayan'ın son durumu belli oldu

Geçtiğimiz haftalarda akciğer kanserine yakalandığını açıklayan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, son durumunu basın mensuplarıyla paylaştı.

Kansere yakalandığını böyle açıklamıştı! Armağan Çağlayan'ın son durumu belli oldu
Kansere yakalandığını böyle açıklamıştı! Armağan Çağlayan'ın son durumu belli oldu
GİRİŞ 05.12.2022 18:53 GÜNCELLEME 05.12.2022 18:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla akciğer kanserine yakalandığını doğrulayan Armağan Çağlayan, son durumunu ilk kez açıkladı.

4,5 saatlik bir operasyona tabi tutulduğunu belirten televizyoncu, erken teşhisin hayat kurtarabilecek kadar önemli olduğunu vurguladı.

İlk olarak Mart 2022'de test yaptıran ve akciğerindeki kitlenin 3 milimetre boyutunda olduğunu fark eden Çağlayan, daha sonra bu kitlenin 16 milimetreye kadar çıktığını öğrenmişti. 

Şimdilerde 196Sekiz adlı YouTube kanalında konuklarını ağırlayan ünlü sunucu, şu şekilde konuştu:

"Gerçekten erken teşhis hayat kurtarıyormuş. 6 ay sonra gelmiş olsam belki farklı bir tablo olacaktı. Hocalarımızın dikkati çok önemliydi. Görecek günümüz, yiyecek ekmeğimiz varmış.

Hiç korkmadım ve aklıma ölmek gelmedi ancak acı çekmekten korktum. Başkasının başına gelince 'ölecek' diyoruz ama insanın kendi başına gelince öyle olmuyormuş.

Yoğun bakımda güzel anılarım oldu. Doğru kararın, teşhisi koyan ekibe teslim olmak olduğuna karar verdim."

Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Özgür Samancılar da bu tür vakalarda erken teşhisin önemli olduğunu dile getirdi.

Ameliyatı kapalı yöntemle yaptıklarını vurgulayan Samancılar, "Kendisi gayet iyi. Armağan Bey artık sigarayı bırakacak. Akciğer kapasitesinin eski halini alması bir süre zaman alacak. En önemli şey sigara. Akciğer kondisyonunu koruması için çok önemli, özellikle ameliyat sonrası. Ona dikkat edeceğine eminiz" diye konuştu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölümden ala ibret ve mürebbi var mı armağan? Korkmak nazarı ile değil de ibret nazarı ile bak. Korkunun ecele faydası yok zaten. Önemli olan ölümü sanat haline getirmek. Yoksa gebertilen teröristler de ölüyor... Leş oluyorlar. İman ile inkar arasındaki fark burada... İmanın var ise sıkıntı yok... Tabiki kalplerde olanı en iyi Allah C.C. bilir.
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun güzel haberler alalım sizlerden sigarayı iddaa üzerine bıraktım kazandım kıyafet kazandım 25 yıl oldu kovidde geçirdim iyikide demekteyim bırakmışım mutlak yararı oldu .Armağan bey abim azimli dik duruşlu iradeye sahip moral önemli seviliyorsunuz canım abim geçmiş olsun dileklerimle fakat sigara artık olmamalı hayatınızda bırakılır 25 yıl dile kolay canım abim sayın okurlar kovid sürecinde önemini anladım sayın okurlar sağlıcakla kalınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı