Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'undan milyonluk soru paylaşımı

Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterini oynayan Özge Törer milyonluk soruya sessiz kalmadı. Hem ülke gündemine hem de sosyal medya gündemine bomba gibi düşen milyonluk soruyla ilgili Özge Törer de paylaşım yaptı.

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'undan milyonluk soru paylaşımı
Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'undan milyonluk soru paylaşımı
GİRİŞ 12.12.2022 10:46 GÜNCELLEME 12.12.2022 10:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterine hayat veren Özge Törer, Kim Milyoner Olmak İster'deki 1 Milyon TL değerindeki soru hakkında sosyal medyada paylaşım yaptı. Özge Törer'in bu paylaşımı oldukça konuşuldu.

Özge Törer

11 Aralık gecesi ATV ekranında yayınlanan bölümde milyonluk soru, ülke gündeminde büyük yer edindi. Sorunun şıklarında bulunan isimler, tarih dizilerinden aşina olunan isimlerdi Bunlardan biri de 'Bala Hatun'du. 

Dede Korkut kahramanları kimdir? Dede Korkut kahramanları kimdir?

Dede Korkut Hikayeleri'nde yer alan kahramanlarla ilgili gelen sorununun yanıtı da 'Bala Hatun'du. Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in eşi Bala Hatun'un kim olduğu, bu soruyla adeta pekişti. 

Bunun üzerine, Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer de şu paylaşımı yaptı...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • KADIOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Pek bişey anlamadım bu reklamını mı yapmış neyitmiş
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    1 milyonu küçümsemiyorum ancak bu çapta bir yarışma için çok düşük bir ödül bence. Tek bir soruyla bütün bir program doldururlmaz. Bakın amerikadaki örneklere bir milyon kazandıysa ya da kazanmadıysa farketmeksizin şak diye cevabı açıp diğer yarışmacıya geçiyorlar.
    Cevapla
  • hür 1 yıl önce Şikayet Et
    sorular orta ölçekliydi. ama helal olsun başarılı bir yarışmacı.. ben 400 bin verip . belki on katını kazanan proğram yapımcılarına kızdım. tüm akşam bir soruyla yarışma tamamlandı.. sipiker tüyoda verdi aslında.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Anne baba mühendis, çocuk üniversite öğrencisi ve hiç biri ne Selçuklu yu ne de Osmanlı yı bilmiyor. Eğitim sisteminin zaafiyeti mi yoksa ilgi alanı sorunu mu? İkisi de vahim!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, Mısır ve Irak'tan sürpriz hamle! Yeni dönem başlıyor
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız