Esra Bilgiç'ten ibretlik ayar! Kendisine yapılan eleştirilere böyle yanıt verdi

Diriliş Ertuğrul'un Halime Hatun'u Esra Bilgiç, sosyal medyadan gelen eleştirilere verdiği cevap ile gündem oldu. Şimdilerde Al Sancak dizisi için çalışmalarına devam eden Esra Bilgiç, okul arkadaşlarının kendisi ile dalga geçmesine sessiz kalamadı.

Esra Bilgiç'ten ibretlik ayar! Kendisine yapılan eleştirilere böyle yanıt verdi
Esra Bilgiç'ten ibretlik ayar! Kendisine yapılan eleştirilere böyle yanıt verdi
GİRİŞ 15.12.2022 11:26 GÜNCELLEME 15.12.2022 11:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisi ile büyük bir üne kavuşan Esra Bilgiç, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere yanıtsız kalmadı. Esra Bilgiç'in sözleri, sosyal medyada gündem oldu. 

Bir yandan oyunculuk kariyerine devam ederken diğer yandan da Hukuk Fakültesi'ndeki eğitimine devam eden Esra Bilgiç, okuldaki öğrenci arkadaşları tarafından tiye alındı. 

Esra Bilgiç hakkında, sosyal medya üzerinden, "Studybuddy’mi buldum. Esra Bilgiç’le yan yana ders çalışıyoruz şu an" ve "Geçen okulda beni vale sandı, aracının anahtarını uzattı; park et diye… Park etmedim" yorumları yapıldı. 

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'undan milyonluk soru paylaşımı Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'undan milyonluk soru paylaşımı

ESRA BİLGİÇ YANITSIZ KALMADI

Esra Bilgiç, kendisine gelen yorumlara sessiz kalmadı. Verdiği yanıtta okula aracıyla değil de Marmaray hattını kullanarak gittiğini ifade etti. İşte Bilgiç'in ardından çok konuşulan o cevabı:

Merhaba, okula aracımla gelmiyorum. Marmaray ile geliyorum. Bugün İdare Hukuku mazeret sınavım var bir saate fakültede olacağım. Sizinle tanışmak isterim. Belki bu vesileyle sinema sektörü yeni bir senarist kazanır…

Al Sancak dizisi oyuncuları kimdir? Al Sancak dizisi kadrosuAl Sancak dizisi oyuncuları kimdir? Al Sancak dizisi kadrosu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Ddd 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyanın nasıl bir yalan çukuru olduğunu gösteren güzel bir örnek olmuş
    Cevapla
  • Selami Kozan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kıskananlar çatlasın. Aferin sana, güzel cevap..
    Cevapla
  • canan 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel kapak :)
    Cevapla
  • esrabilgic 1 yıl önce Şikayet Et
    aha gafası yarıldı
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kapak olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok