Tiyatrosu yanan Ali Poyrazoğlu'ndan serzeniş! "Yangın her şeyimi aldı"

Tiyatro dünyasının önemli isimlerinden biri olan Ali Poyrazoğlu'nun tiyatrosunda yangın çıktı. Yangının ardından gündem olan Ali Poyrazoğlu, tiyatro müzesi için hazırladığı koleksiyonunu yangında kaybettiğini açıkladı.

Tiyatrosu yanan Ali Poyrazoğlu'ndan serzeniş! "Yangın her şeyimi aldı"
Tiyatrosu yanan Ali Poyrazoğlu'ndan serzeniş! "Yangın her şeyimi aldı"
GİRİŞ 22.12.2022 14:26 GÜNCELLEME 22.12.2022 14:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü tiyatro sanatçısı ve yönetmen Ali Poyrazoğlu'nun tiyatrosunda yangın çıktı. Üzücü haberi bizzat Poyrazoğlu'nun kendisi verdi. Ünlü sanatçı "Yangın her şeyim aldı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. 

1960'tan günümüze, sanat camiasının içinde yer alan Ali Poyrazoğlu, tiyatrosunda çıkan yangın ile gündeme geldi. Tiyatrosunun büyük deposunda çıkan yangını twitter hesabı üzerinden açıklayan Poyrazoğlu birçok kaybının olduğunu da ifade etti. 

Ali Poyrazoğlu

Poyrazoğlu, tiyatro müzesi için oluşturduğu koleksiyonunu yangından yitirdiğini dile getirdi. Ardından ise yeniden çalışmalarına devam edeceğini aktardı. 

İşte Ali Poyrazoğlu tarafından yapılan o sosyal medya paylaşım:

Canım çok sıkkın. 50 önce kurduğum tiyatromun büyük deposu yandı bugün. 
Bütün dekorlar, ses ışık sistemleri... Bir tiyatro müzesi için oluşturduğum 200 kukla, büyük bir maske koleksiyonu...Yangın her şeyi aldı. Anılar ve alkışlar bize kaldı. Durmak yok. Yarın yeniden başlıyoruz.

Müge Anlı'dan olay itiraf: Yapımcı programdan çekilmemi istedi!Müge Anlı'dan olay itiraf: Yapımcı programdan çekilmemi istedi!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların sanat anlayışı, kendileri gibi olmayan ve kendileri gibi düşünmeyen herkesi aşağılamaktan ibaret maalesef. Yangına üzüldüm elbette ama zihniyetlerini asla zerre kadar sevmiyorum.
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın 70 li yıllarda çevirdiği filmleri gördükten sonra zerre kadar saygım kalmadı. Hç üzülmedim.
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölümlü dünya işte, kimler geldi kimler geçti, hepimiz öleceğiz. O nedenle çok da dert etmeye deymez.
    Cevapla
  • Ali AydınN 1 yıl önce Şikayet Et
    merak etme her gün küfrettiğiniz RTE yinede size yardım eder
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun sonunun Bu olacağı kesindi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in yeni savaş senaryosu: O ülkeye 2026'da saldıracaklar
Hamas'tan Refah açıklaması