Birce Akalay'dan beklenmedik çıkış: Çirkin oluyor!

Oyuncu Birce Akalay gazetecilere fena sinirlendi. Akalay, ödülü aldıktan sonra magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği soruya beklenmedik bir çıkış gösterdi. İşte, detaylar...

Birce Akalay'dan beklenmedik çıkış: Çirkin oluyor!
Birce Akalay'dan beklenmedik çıkış: Çirkin oluyor!
GİRİŞ 22.12.2022 09:19 GÜNCELLEME 22.12.2022 09:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Birce Akalay aldığı ödül sonrasında gazeteciler tarafından yöneltilen soruya beklenmedik bir cevapla çıkıştı. Birce Akalay "Çirkin oluyor" sözleriyle geceye damgasını vurdu.

Oyuncu Birce Akalay, İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından gerçekleştirilen programda  'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü aldı. Akalay, aldığı ödül sonrasında bu ödülün kendisi için çok önemli olduğunu ve samimiyet bulduğunu ifade etti.

Birce Akalay kimdir ve kaç yaşındadır? Birce Akalay dizileriBirce Akalay kimdir ve kaç yaşındadır? Birce Akalay dizileri

Birce Akalay

"ÇOK ÇİRKİN OLUYOR"

Birce Akalay'ın konuşmasındaki detaya takılan muhabirler ise ünlü oyuncuya "Birce Hanım bugün burada almış olduğunuz ödülün sizin için çok önemli olduğunu söylüyorsunuz. Daha önce aldığınız ödüller sizin için samimi değil miydi?" şeklinde soru yöneltti. 

Aldığı soru karşısında afallayan Akalay, beklenmedik bir çıkışla şu ifadeleri kullandı:

Böyle kötü anlamlar çıkarmayın üniversite öğrencilerinden aldığım bir ödül. Samimiyetsiz miydi diye sorular sormayın. Çok çirkin oluyor. Her aldığım ödül benim için çok değerli; öyle yorumlayın. 

Müge Anlı'dan olay itiraf: Yapımcı programdan çekilmemi istediMüge Anlı'dan olay itiraf: Yapımcı programdan çekilmemi istedi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Anatolia 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi oyuncusuymus galiba. Eee yani, nolmuş..., Neyse üreten sanatçılardan bahsedelim biraz da
    Cevapla
  • çiçek_abbas 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın kimdir ne iş yapar
    Cevapla
  • Temizlikçi 1 yıl önce Şikayet Et
    çok şakacısın yada bu dünyadan değilsin
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ordan da bilemediysen yer gök aşk. bildin mi şimdi.
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Eva eva bildin mi...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler