Esra Bilgiç Pakistan yolcusu! 225 milyon liralık teklif geldi

Diriliş Ertuğrul'daki Halime Hatun karakteri ile ülke çapında tanınan Esra Bilgiç'e Pakistan'dan reddedilmesi zor bir teklif geldi. Esra Bilgiç'e gelen reklam teklifi için konuşulan ücret, ise adeta dudak uçuklattı.

Esra Bilgiç Pakistan yolcusu! 225 milyon liralık teklif geldi
Esra Bilgiç Pakistan yolcusu! 225 milyon liralık teklif geldi
GİRİŞ 16.01.2023 15:27 GÜNCELLEME 16.01.2023 17:33
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'un sevilen oyuncusu Esra Bilgiç'in şöhreti ülke sınırlarını aştı. Birçok kez Pakistan'daki projelerde yer alan Esra Bilgiç yeni bir teklif aldı. İşte, detaylar... 

Türkiye'deki oyunculuk kariyerinden sonra Pakistan'da da bir yıldız haline gelen Esra Bilgiç, 2020'den beri Pakistan'ın projelerinde boy gösteriyor. Ünlü oyuncunun yeniden Pakistan'dan bir reklam teklifi aldığı öğrenildi. 

Devrim Özkan'dan korkutan kaza haberi! 'Duaya ihtiyacımız var'Devrim Özkan'dan korkutan kaza haberi! "Duaya ihtiyacımız var"

225 MİLYON LİRA KAZANDI!

Pakistan'daki kozmetik, giyim ve mücevher markalarıyla anlaşan Bilgiç, çok sayıda reklam filminde rol aldı.2020'den beri ise oynadığı reklam filmleri için toplam 12 milyon dolar (yaklaşık 225 milyon lira) aldığı öğrenildi.

BİR REKLAM FİLMİ İÇİN 37 MİLYON LİRA ALIYOR

Alınan bu bilgiye göre, Esra Bilgiç, bir reklam filmi karşılığında ortalama 37 milyon lira kazanıyor. 

Kaan Urgancıoğlu'ndan bomba proje! Yargı'dan sonra dünya sahnesindeKaan Urgancıoğlu'ndan bomba proje! Yargı'dan sonra dünya sahnesinde

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne tuhaf bir yer şu dünya bu insanlar bu kadar paraları kazanıyorlar amma mutlulukları yok çoğu özel hayatında mutlu değil fakir ise mutlu amma parası yok
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepten baş belası oldu artık bu Pakiler. Bu kadar parayla reklam çekeceğinize gidin hayır işi yapın bari. Ne tuhaf insanlar ya bunlar ? Diriliş Ertuğrul’u Pakistan’da yayınlatmak çok büyük bir hata oldu.
    Cevapla
  • bytecimer 1 yıl önce Şikayet Et
    kömür madenlerinde hergün ölümle burun buruna gelen memleketimizin işcisi akşama kadar cok zor şartlar altında çalışıp ay sonunu getiremeyen işcimzin hakkı
    Cevapla
  • 2323 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç kuruş vergi ödüyorlar acaba?
    Cevapla
  • ertan1979 1 yıl önce Şikayet Et
    225 milyon den 200 milyon vergi ödese ne olacak 25 milyon gene snein hayatın boyunca göremeceğin para bırakın bu fesatlıkları.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bu reklam işlerine bu kadar bütçe ayrılması olacak iş değil insanların alın terleri para etmezken uyduruk bi reklamın bu kadar bütçe ayrılması çok yanlış bu para çalışanların hakkı verilmiş olsa fakirlik biter yazık bu hesapları mahşer günü nasıl vereceksiniz merak ediyorum o zaman sorarlar adam neyin ne kadar değerli olduğunu
    Cevapla
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana verseler eminim itiraz etmezsin.
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    eee adam da malını tanıtıyor kardeş.. tv dediğin şeyi milyarlarca insan izliyor. dediğin de doğru ama bu işler de böyle dönüyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?