Kıvanç Tatlıtuğ dizi setinde fenalaştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Serenay Sarıkaya ile yeni bir dizi çekimine başlayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sevenlerini endişelendiren bir haberle gündeme geldi. Dizinin çekimleri esnasında fenalaşan Kıvanç Tatlıtuğ hastanelik oldu. Bu durumun üstüne çekimler iptal edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ dizi setinde fenalaştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı
Kıvanç Tatlıtuğ dizi setinde fenalaştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 22.01.2023 18:08 GÜNCELLEME 22.01.2023 18:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni dizisinin çekimleri başlayan Kıvanç Tatlıtuğ hastalandığı. Çekime devam edemeyen ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Bunun üstüne dizi çekimlerine de ara verildi. 

En son Aşıklar Bayramı filmi ile ekrana gelen Kıvanç Tatlıtuğ, yeni biz televizyon dizisi için kolları sıvadı. Show TV ekranında yayınlanacak olan Aile isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolü paylaşıyor. 

Dizinin çekimlerine başlandığı bu son günlerde çalışmaların yoğun olarak devam edildiği biliniyor. Şimdi ise Kıvanç Tatlıtuğ'un sevenlerini endişelendiren bir haberler dizinin çekimleri iptal edildi. 

Aile dizisi oyuncuları kimdir? Aile dizisi ne zaman? Konusu...Aile dizisi oyuncuları kimdir? Aile dizisi ne zaman? Konusu...

Kıvanç Tatlıtuğ

KIVANÇ TATLITUĞ HASTALANDI

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde çocuğu Kurt Efe'nin koronovirüse yakalanmasının ardından bu kez de kendisi rahatsızlandı. Dizi setinden acilen hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu, korku dolu anlar yaşattı.

Aile dizisi

KIVANÇ TATLITUĞ'UN SAĞLIK DURUMU

Hastanede müşahede altına alınan Tatlıtuğ'un gıda zehirlenmesi yaşadığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre genç oyuncunun sağlık durumu şu anda iyi. 

Bahadır Yenişehirlioğlu'dan yürekleri ağza getiren fotoğraf! Gerçeği böyle açıkladıBahadır Yenişehirlioğlu'dan yürekleri ağza getiren fotoğraf! Gerçeği böyle açıkladı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    genç oyuncu mu? adam 40 yaşında
    Cevapla
  • Gripin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kalk milyonlar kazan sonra gıda zehirlenmesi yaşa :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak