İbrahim Tatlıses'i ve Sezen Aksu'yu yıkan ani ölüm! Sahnede kalp krizi!

İbrahim Tatlıses ve Sezen Aksu'nun sahne arkadaşlarından biri olan Berkant Çakıcı hayatını kaybetti. Berkant Çakıcı'nın ölümü, sanat camiasında büyük yankı uyandırdı. Acı haberi ise Onur Akay duyurdu.

İbrahim Tatlıses'i ve Sezen Aksu'yu yıkan ani ölüm! Sahnede kalp krizi!
İbrahim Tatlıses'i ve Sezen Aksu'yu yıkan ani ölüm! Sahnede kalp krizi!
GİRİŞ 22.01.2023 23:11 GÜNCELLEME 22.01.2023 23:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ünlü ritim sanatçısı Berkant Çakıcı ani ölümüyle gündeme geldi. Daha önce İbrahim Tatlıses ve Sezen Aksu gibi usta isimlere sahnede eşlik eden Berkant Çakıcı'nın ölümü sanat dünyasındaki isimleri bir hayli üzdü. 

Sanatçı Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirdi. 7 Ocak gecesi geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata veda eden Çakıcı'nın ölüm haberini ise ünlü müzik sanatçısı Onur Akay şu ifadeler ile duyurdu: 

 Berkant Çakıcı

Çok değerli bir ritim ustasını kaybettik. O perküsyonun duayeni, O dünyaca ünlüydü… Sezen Aksu’dan İbrahim Tatlıses’e kadar birçok ünlü isme de sahnelerde eşlik etmişti. Değerli müzisyen Berkant Çakıcı, dün gece sahnede kalp krizi geçirdi ve maalesef kurtarılamadı. Onu, başta Münih’teki Prinzregententheater Konser Salonu’nda olmak üzere, birçok önemli konser salonlarında gösterdiği yüksek performansla hatırlayacağız.

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Berkant Çakıcı'nın cenaze töreni, 8 Ocak'ta İzmir Bornova Bilal Saygılı Camii’nde, öğle namazından sonra yapıldı. Cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Eskipazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok iyi bir ritim ustası olarak anılıyor.Bilmiyoruz islam dinine karşı görüşlerini.İnşallah inançlı olarak ölmüştür.İşte kimin nerede,nasıl,ne zaman öleceği belli değil ama hedefe her geçen zaman biraz daha yaklaşıyoruz.Arkamızdan iyi bir mü'min di denilirse çok iyi olur.Tabii ki nasıl yaşarsan öyle de ölürsün.Nasıl ölürsen öyle de dirilirsin.Şuna herkes inanıyor en azından"He nefis ölümü tadacaktır"
    Cevapla
  • HALUK 1 yıl önce Şikayet Et
    ağır işlerde çalışmak kalp krizi riskini artırıyor,
    Cevapla
  • Gurbetten 1 yıl önce Şikayet Et
    Korkutan nedir?? Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, öldügüüz şekil üzere uyanirsiniz... TÖVBE ETMEK LAZIM... HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAK
    Cevapla
  • Yusuf ziya 1 yıl önce Şikayet Et
    Covid için yapılan aşılara dikkat edilmesi gerek. 3-4 doz aşı boşuna yapılmadı... Ve aniden ası furyası bitti,maske bitti...
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hacamat bir çözüm inşallah
    Cevapla
  • Cavid Demir 1 yıl önce Şikayet Et
    Covid 19 aşıları özellikle Bionmet sonrası kalp krizleri artacak diyenlerin tahmini doğru mu çıktı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...