Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü: Şeytan bile Allah'ı biliyor, bunlar bilmiyor!

Yıldız Tilbe gündeme bomba gibi düşen sözlere imza attı. İsveç'te kutsal kitaba uzanan elleri topa tutan Yıldız Tilbe, "Firavun suyun dibinde, Nemrut bir sivrisineğin kanadıyla geberdi gittiler. Bakalım sizi ne bekliyor." dedi.

Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü: Şeytan bile Allah'ı biliyor, bunlar bilmiyor!
Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü: Şeytan bile Allah'ı biliyor, bunlar bilmiyor!
GİRİŞ 25.01.2023 14:31 GÜNCELLEME 25.01.2023 14:31
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Yıldız Tilbe, dünya gündemine oturan İsveç'te İslam'a edilen hakarete, Kuran-ı Kerim'in yakılmasına sessiz kalmadı. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe "Şeytan bile Allah'ı biliyor, bunlar bilmiyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Sık sık gündemdeki konularla ilgili yorumlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmayı ihmal etmeyen Yıldız Tilbe, bu kez de İsveç'te aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ile ilgili olayla ilgili açtı ağzını yumdu gözünü.

Ünlü sanatçı, twitter hasabı üzerinden yaptığı değerlendirmede Firavun'un da Nemrut'un da acı bir şekilde öldüğünü, Kuran-ı Kerim'e bu saygısızlığı bunu yapanların da cezasız kalmayacağını ifade etti. 

Yıldız Tilbe nereli? Yıldız Tilbe kaç yaşında? Yıldız Tilbe şarkıları...Yıldız Tilbe nereli? Yıldız Tilbe kaç yaşında? Yıldız Tilbe şarkıları...

Yıldız Tilbe

İşte Yıldız Tilbe tarafından atılan o twetler:

Bu insanlık dışı ülkelerin, kitabımıza inançlarımıza ilk hakaretleri değil, daha önce Paris'te Avrupa başkanları vb. toplanıp peygamberimize hakaret yürüyüşü yapmışlardı, İsveç, Danimarka,  Avrupa Birliği Nato ve dostları, bütün kurum kuruluş yasalarıyla Allah düşmanıdır.

Allah ve indirdiği kitaba düşman olanlardan hiç kimseye dost olmaz, euro dolar silah ilaç sanayi ve tüm oyuncaklarıyla, yalancı kanun ve yasalarıyla dünyayı işgal etmişler, insanları kendi ülkelerinde esir aç susuz yoksul bırakmışlar, bunlar kötülük birliği, iyiliğe düşmanlar.

Bu dünya çok Firavun gördü . Çok Karun geçti gitti, Süleyman A.s verilen zenginliğe hangi sefil ulaşabilir a zavallılar, Firavun suyun dibinde, Nemrut bir sivrisineğin kanadıyla geberdi gittiler. Bakalım sizi ne bekliyor.

Allah'a ulaşmak öyle kolay mı? Allah sizinle niye muhatap olsun, sineği var suyu var ateşi var gözün görmediği askerleri var, gönderir birini işiniz çok basit biter. Allah ile peygamberleri muhatap olamıyor, siz kimsiniz, ancak çukurunuza girersiniz, Ateşiniz bol olsun.

İsveç Başbakanıymış, Danimarka ve Avrupa Birliği Başbakanlarıymış. Siz ancak kendi başınıza bakarsınız. Natoymuş, düşkünler takımı, birbirine yaslanarak ayakta duranlar, ülkem ve değerlerinin düşmanları, kazanamayacaksınız, hasmınız Allah. 

Kuranı Kerim'e kurban olanlar, şehitler, evliyalar, peygamberler ve Allah'ın gerçek kullarıdır. Ona dil el düşünce ile uzananlar şeytandan beterdirler, çünkü şeytan bile Allah'ı biliyor, bunlar bilmiyor.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 72
  • BALTACI 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız tilbe biz güzele güzel kötüye kötü diyen sanatçı larımızı seviyoruz Musa aleyhisselâmı ve kavmini öldürmek için kızıl denizin ikiye bölen ALLAH CC firavunu kızıldenizde öldüren ALLAH CC ibreti alem için hiç bir uzvunu eksitmeden gün gelecek ibret almaları için yeryüzüne çıkaracağız diye bizlere kuranı Kerim’de bildiriyor şim firavun Londra’da müzede cam içinden nesıl gebeydiyse öyle 1974 gün yüzüne çıkardılar ölürken secde etmiş bir vaziyette kıcındakı necaset bile duruyor İngiltere’ye gidenler Londra müzeye baksınlar
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu kardeşimizi seviyorum, ve söylediği şeylerin hepsine katılıyorum. Ağzına sağlık
    Cevapla
  • BİROL 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir müslümana yakışır güzel bir tepki olmuş.Allah C.C.müslümanların bilincini ve imanını arttırsın.
    Cevapla
  • Sarıcanlı23 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız hanım hep milli durmuştur.Yolu her daim açık olsun.
    Cevapla
  • OĞUZ BEY 1 yıl önce Şikayet Et
    TANRI tektir. Ordusu TÜRKTÜR.Helal olsun sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var