Survivor'da Berdan Mardini diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı ayrılığın ardındaki gerçeği açıkladı

Survivor 2023'de Ünlüler takımının ilk açıklanan yarışmacısı olan Berdan Mardini'nin Survivor'dan ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Seyirciler Berdan Mardini'nin ayrılık sebebini araştırdı. Ortaya çıkan gerçek şoke etti.

Survivor'da Berdan Mardini diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı ayrılığın ardındaki gerçeği açıkladı
Survivor'da Berdan Mardini diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı ayrılığın ardındaki gerçeği açıkladı
GİRİŞ 24.01.2023 11:11 GÜNCELLEME 24.01.2023 11:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TV8 ekranında yayınlanmaya devam eden Survivor 2023'te beklenmedik bir veda yaşandı. İddialı isimler arasında yer alan Berdan Mardini'nin yarışmadan ayrıldığı açıklandı. Olayın ardındaki gerçeği Acun Ilıcalı bizzat anlattı.

15 Ocak'ta seyirciye merhaba diyen ve yayın hayatına devam eden Survivor'da üst üste vedalar yaşanmaya başladı. Ünlüler takımın dikkat çekici yarışmacıları arasında yer alan Berdan Mardini de yarışmaya veda etti. 

Berdan Mardini'nin erken vedası, seyirciyi oldukça meraklandırdı. Sosyal medyada gündem olan durumdan sonra, 'Berdan Mardini  diskalifiye mi oldu?', 'Berdan Mardini neden yok?' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

Survivor 2023 kadrosu! Survivor yarışmacılarının hayatlarıSurvivor 2023 kadrosu! Survivor yarışmacılarının hayatları

BERDAN MARDİNİ DİKALİFİYE Mİ OLDU?

Berdan Mardini diskalifiye olmadı. 

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

22 Ocak Pazar akşamı TV8 ekranında yayınlanan Survivor'un yeni bölümünde Acun Ilıcalı konuya ilişkin açıklamayı bizzat yaptı. Ilıcalı konuya ilişkin "Berdan Mardini bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyecek. Kendisi şartları bu kadar zor beklemediğini söyledi. Biz de tabi ki saygı duyuyoruz. Daha fazla devam etme şansının olmadığını bize iletti." dedi. 

Berdan Mardini kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Berdan Mardini'nin hayat hikayesiBerdan Mardini kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Berdan Mardini'nin hayat hikayesi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu berdan spor salonunda triseps yapmaya benzemedi dimi
    Cevapla
  • Brhm 1 yıl önce Şikayet Et
    Tayt giymeye benzemez bu işler Berdan.
    Cevapla
  • Ali AydınN 1 yıl önce Şikayet Et
    izlemiyorum ve izlememek lazım bize birşey katmıyor fitne fesatdan başka
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Normal tipiyle yaptıkları uyuşmayan tuhaf bir kişilik
    Cevapla
  • Servantes 1 yıl önce Şikayet Et
    Hanımevladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor