Berdan Mardini kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Berdan Mardini'nin hayat hikayesi

Survivor Ünlüler takımının yarışmacılarından biri olan Berdan Mardini hakkındaki bilgiler merak edildi. Kullanıcılar, Berdan Mardini'nin yaşını ve memleketini araştırdı. İşte, merak edenler için Berdan Mardini biyografisi...

Berdan Mardini kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Berdan Mardini'nin hayat hikayesi
Berdan Mardini kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Berdan Mardini'nin hayat hikayesi
GİRİŞ 02.01.2023 12:37 GÜNCELLEME 02.01.2023 12:37

Berdan Mardini 5 Kasım 1978'de Diyarbakır'da dünyaya geldi. Asıl adı Engin Karademir'dir. Aslen Mardinli'dir. Şimdilerde 45 yaşındadır. 

7 çocuklu bir ailenin ferdidir. Annesi ev hanımı, babası memurdur. Babasının işi dolayısıyla çocukluk döneminde farklı şehirlerde geçti. 

İlk öğrenimini, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde ve Isparta'nın Gelendost ilçesinde aldı. Daha sonraları ise ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşti. Avcılar Süleyman Nazif Lisesi'nden mezun oldu. Üniversiteye devam etmeden iş hayatına atıldı.

Henüz çocuk yaşlardayken şarkı söylüyor, tiyatro oyunlarında boy gösteriyordu. Eğitim sürecinde birçok kez yarışmalara katıldı ve derece aldı. Liseden sonra ise babasının tekstil firmasında çalışmaya başladı.

Yusuf Güney kimdir ve nerelidir? Nasıl ünlü oldu? Yusuf Güney oynadığı filmler...Yusuf Güney kimdir ve nerelidir? Nasıl ünlü oldu? Yusuf Güney oynadığı filmler...

Berdan Mardini

KARİYERİ

Çalışmaya hayatına devam ederken, diğer yandan da küçüklükten beri çok istediği bağlama kursuna yazıldı. Bu kurs, onun müzik kariyeri için bir basamak oldu. Bir akşam, bir mekanda şarkı söylemeye başladı. Büyük beğeni toplayınca orada sahne almaya başladı. 

Gündüzleri çalışıyor, geceleri de ailesinden gizli olarak sahne alıp şarkı söylüyordu. Zaman içinde farklı yerlerden teklifler aldı. Diğer yandan da profesyonel anlamda kendisini geliştirebilmek için adımlar atıyordu. 

Durumu ailesine açtığında, ailesinden de destek aldı. Nota ve solfej dersleri almaya başladı. Şarkı söylemeye devam ediyordu. İlk albümünü ise 2000'de çıkardı. Bu albümden istediği dönütü alamadı.

2002'de yeniden bir albümünü piyasaya sürdü. Bu albüm sayesinde geniş kitlelere ulaşabilme fırsatı elde etti. İlerleyen yıllarda ise birçok dizi ve filmde oyunculuk performansı sergiledi.

Murat Eken kimdir ve kaç yaşındadır? Burcu Biricik'in neyi? Murat Eken oynadığı diziler ve filmlerMurat Eken kimdir ve kaç yaşındadır? Burcu Biricik'in neyi? Murat Eken oynadığı diziler ve filmler

BERDAN MARDİNİ OYNADIĞI DİZİLER

  • 2003 - Kurşun Yarası (dizi)

  • 2004 - Perçem (dizi)

  • 2014 -  Kolpaçino (sinema filmi)

  • 2014-2015 -  Sızı (dizi)

BERDAN MARDİNİ EVLİ Mİ?

Berdan Mardini bekardır.

BERDAN MARDİNİ EŞİ

Bardan Mardini, 2010'da Fatoş Yelliler ile dünya evine girdi. Miran ve Ezmira adında çocuklarının dünyaya geldiği bu evliliği 2021'de boşanma ile neticelendi. 

SURVİVOR'A KATILDI

Berdan Mardini TV8'de yayınlanan Survivor 2023'te Ünlüler takımında yarışmaktadır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL