Fulya Öztürk ve Esra Ezmeci arasında büyük kriz! "İş çevirmişler arkadan" sözleri gündemde

Fox Tv ekranında gündüz kuşağı programı sunuculuğu yapan Fulya Öztürk ve son günlerde popülerliği artan Esra Ezmeci arasında büyük bir kriz yaşandı. Fulya Öztürk'ün Esra Ezmeci'nin program yapmasına ilişkin söyledikleri ortalığı fena karıştırdı.

Fulya Öztürk ve Esra Ezmeci arasında büyük kriz! "İş çevirmişler arkadan" sözleri gündemde
Fulya Öztürk ve Esra Ezmeci arasında büyük kriz! "İş çevirmişler arkadan" sözleri gündemde
GİRİŞ 28.01.2023 21:36 GÜNCELLEME 28.01.2023 21:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranında yayınlanan yayınlanan Fulya Öztürk ile Umudun Olsun programında sunuculuk yapan Fulya Öztürk, aynı programda psikolog kimliği ile yorumcu olarak devam eden Esra Ezmeci hakkında ortalığı karıştıracak sözlere imza attı. 

Fulya Öztürk, Fulya Öztürk ile Umudun Olsun programında sunuculuk yaptığı dönemde, Esra Ezmeci de programda yorumcu psikolog olarak yer almıştı. Sunucu Öztürk, covid olunca, onun yerine programı sunmuştu. Ezmeci ise, Fulya Öztürk'ün programı tamamen bırakacağını duyunca ise kanalla anlaşıp benzer formatta program sunmaya başlamıştı. 

Fulya Öztürk

FULYA ÖZTÜRK'TEN SERT ELEŞTİRİ

Fulya Öztürk, verdiği bir röportajda kendisine yöneltilen "Esra Ezmeci'nin senin programının sunması seni rahatsız etti mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Hayır rahatsız etmedi. bir dönem covid oldum. O süreçte Esra program sunuculuğunu deneyimlemişti. Galiba böyle bir program da yapmak istiyormuş kendisi. 'Bir programım olsun, ben de sunuculuk yapayım' gibi söylemleri de olmuş galiba. 

'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir ve nerelidir? Fulya Öztürk'ün ailesi...'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir ve nerelidir? Fulya Öztürk'ün ailesi...

Esra Ezmeci

"İŞ ÇEVİRMİŞLER ARKADAN"

Öztürk, konuya ilişkin "Benim programı bırakacağımı duyunca, benim haberim olmadan (bana hiç söylenmedi) işler çevirmişler arkadan. 'Yapmak istemiyorsa, gidiyorsa ben yaparım' gibi şeyler oldu ki, çünkü zık diye 2-3 hafta sonra hemen program başladı. Yani kardeşim gelin dürüst olun. Madem istiyordun, benim yüzüme 'canım ya' deyip arkadan iş çevirmek benim en nefret ettiği şeylerdir." ifadelerini kullandı. 

Esra Ezmeci kimdir ve kaç yaşındadır? Ezra Ezmeci eşi kim? Esra Ezmeci kitaplarıEsra Ezmeci kimdir ve kaç yaşındadır? Ezra Ezmeci eşi kim? Esra Ezmeci kitapları

Şimdilerde özel haber şefi olarak görev yapan Öztürk ayrıca şu sözleri aktardı:

Yani kardeşim benim yaptığım işte gözünüz mü vardı. Ben zaten bırakmışım, gitmişim. Benden sonrası tufan. Tamam da, ben gerçekçi ve dürüst davranmaya çalışıyorum, katakulliyi sevmiyorum. Sanki onlar da gelip söyleselerdi, daha iyi olurdu. Yoksa banane. Ayşe sunsun, Fatma sunsun. 

"YANLIŞ BİR KARAR VERMİŞ KANAL YÖNETİMİ"

Esra Ezmeci'nin sunucu olmasına karar veren kanal yönetimini eleştiren Fulya Öztürk, "Açık söyleyeyim, yanlış bir karar vermiş kanal yönetimi. Çok zor zaten o programı yönetmek" şeklinde konuştu. 

KAYNAK: HABERLER.COM
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • 32-25 1 yıl önce Şikayet Et
    fulya biraz ses volumunu ayarlayamiyordu durustluk diye bögürüyordü resmen. Esrada biracaksa ben devam ederim demis ne var bunda. Zaten Esra ezmecide sosyalmedyada viddivizik sorulari cevaplıyor.
    Cevapla
  • memet oğlu Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Esra Erol tek geçer reytingde. Arkadan iş yapmak hoş değil
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşının kocasını almış gibi oldu bunda başta yapımcı sorumluydu ayıp oldu
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bencede ayıp oldu hasta olunca yerine kondu sonrada bayıla bayıla devam etti ayıp saygısızlık
    Cevapla
  • perdeci 1 yıl önce Şikayet Et
    fulya öztürk cnn de degilmi ya fox ta ne işi var anlamadım ben
    Cevapla
  • Zynp 1 yıl önce Şikayet Et
    O dönemi anlatmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...