Aydemir Akbaş kötü haberi böyle duyurdu: İlk benden duyun istedim!

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş'tan kötü haber geldi. 10 yıl önce kansere yakalanan daha sonrasında iyileşen Aydemir Akbaş'a yeniden kanser teşhisi konuldu. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Aydemir Akbaş kötü haberi böyle duyurdu: İlk benden duyun istedim!
Aydemir Akbaş kötü haberi böyle duyurdu: İlk benden duyun istedim!
GİRİŞ 27.01.2023 10:42 GÜNCELLEME 27.01.2023 10:42
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

1964'ten bu yana sinema sektörünün içinde yer alan oyuncu ve yönetmen Aydemir Akbaş'tan kötü haber geldi. Aydemir Akbaş hastalığına ilişkin bilgileri yaptığı açıklama ile duyurdu. 

2012'de kansere yakalanan ve ardından tedaviye yanıt vererek kurtulan ünlü oyuncu Aydemir Akbaş yeniden kanser oldu. Akbaş, konuyla ilgili detayları "İlk benden duyun istedim" diyerek bizzat kendisi açıkladı. 

Aydemir Akbaş kimdir ve kaç yaşındadır? Aydemir Akbaş oynadığı filmler...Aydemir Akbaş kimdir ve kaç yaşındadır? Aydemir Akbaş oynadığı filmler...

Aydemir Akbaş

Aydemir Akbaş'ın konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şuan Kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • nihat 1 yıl önce Şikayet Et
    SABRİ ABİ SEN VARYA ADAMSIN ADAM KENDİSİ YEŞİLÇAMDA NANKÖR OLMAYAN ENDER ADAMLARDAN BİRİDİR ALLAH ŞİFA VERSİN aydemir akbaş abi
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    eeee iyi yaşadın ..ama kötü yaşadın,yerinde olmak hiç istemezdim.
    Cevapla
  • aklı evvel 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne hazindir ki birçoğumuz uçurumun kenarında bulunmaktan korkmuyoruz,fakat korkmuyor olmak uçurumdan baş aşağı yuvarlanmaya engel değildir. Fani dünyadaki yaşantımız elbet bir gün sona erecektir,asıl marifet ise ömür sermayemiz tükenmezden evvel tercihimizi HAKK'IN rızasından yana kullanabilmektir.
    Cevapla
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    yaşayacağın kadar yaşamışsın zaten.. nasılsa birgün hepimiz öleceğiz. önemli olan çoluk çocuğun maskarası olmadan öbür tarafa gidebilmekte.. işte bütün mesele bu yeğen!:))
    Cevapla
  • İMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    mesele ımanlı gıdebılmek
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastalığı vereni tanısan ne ala tanıyamazsan vay haline.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı dünyaya aldanma YA HU,bu dernek dağılır divan eğlenmez,iki kapılı bir viranedir bu,bunda konan göçer bir can eğlenmez.AZİZ MAHMUD HÜDAİ HAZRETLERİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı