Acun Ilıcalı'dan tokat gibi paylaşım! Somer Şef ve Mehmet Şef Masterchef'ten ayrılacak denmişti

Acun Ilıcalı, son günlerde gündem olan, Mehmet Şef ve Somer Şef'in Masterchef All Star'da olmayacağına ilişkin iddiaların ardından ilk kez paylaşım yaptı. TV8'in sahibi Acun, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya ile fotoğrafını paylaştı.

Acun Ilıcalı'dan tokat gibi paylaşım! Somer Şef ve Mehmet Şef Masterchef'ten ayrılacak denmişti
Acun Ilıcalı'dan tokat gibi paylaşım! Somer Şef ve Mehmet Şef Masterchef'ten ayrılacak denmişti
GİRİŞ 06.02.2023 00:02 GÜNCELLEME 06.02.2023 00:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Mehmet Şef ve Somer Şef'in Masterchef'in yeni sezonunda yer almayacağına ilişkin bilgilerin ardından Acun'dan beklenen fotoğraflı paylaşım geldi.

Yıllardan beri TV8 ekranında devam eden Masterchef'in sevilen jüri üyeleri Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda yer almayacağı ile ilgili bilgiler sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. Yeni sezonda Masterchef All Star formatı ile seyirci karşısına geçecek olan programla ilgili bu iddiaya henüz resmi açıklama gelmedi.

Haluk Levent'ten Melek Mızrak Subaşı çıkışı: Nankörler! 2 dakikada harcadınızHaluk Levent'ten Melek Mızrak Subaşı çıkışı: Nankörler! 2 dakikada harcadınız

Bu iddiaların ardından kanalın ve yapım şirketinin sahibi Acun Ilıcalı bir açıklama yapmadı ancak Instagram hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımında Somer ve Şef ve Mehmet Şef hakkında "Şefler canımız" notunu yazdı. 

Acun Ilıcalı'nın bu paylaşımı, iddialara verilen cevap niteliğinde olduğunu düşündürdü. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun Ilıcalı deprem bölgesine yardım gönderdimi
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeflerimizi deprem bölgesinde görmek isteriz
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yemek Programmlari seyrederken artik midem bulanmaya basliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün