Haluk Levent'ten Melek Mızrak Subaşı çıkışı: Nankörler, 2 dakikada harcadınız

Haluk Levent'in Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı ile ilgili yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcı Haluk Levent'in "Neymiş Melek Mızrak Subaşı güzelmiş" sözleri oldukça etkileşim aldı.

Haluk Levent'ten Melek Mızrak Subaşı çıkışı: Nankörler, 2 dakikada harcadınız
Haluk Levent'ten Melek Mızrak Subaşı çıkışı: Nankörler, 2 dakikada harcadınız
GİRİŞ 05.02.2023 21:13 GÜNCELLEME 05.02.2023 21:13
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Haluk Levent, müzikteki başarısı ve yaptığı hayırsever davranışları ile gündeme gelen isimler arasında. Ünlü müzisyen bu kez de yaptığı espri ile gündeme geldi. Haluk Levent Melek, Mızrak Subaşı hakkında yapılan güzellik algısı hakkında yorum yaptı.

Son günlerde  Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'nın dış görünümü ile ilgili yorumlar sosyal medya oldukça sık konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları Subaşı'nı Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterlerine benzeterek, dış görüntüsünün güzel olduğuna ilişkin paylaşım yaptı. 

Melek Mızrak Subaşı

Sosyal medyada çokça konuşulan Melek Mızrak Subaşı konusunda bir yorum da Haluk Levent'ten geldi. Şarkıcı Levent, Melek Mızrak Subaşı'nın ve kendi gençlik fotoğrafını paylaşarak durumu tiye aldı.

Haluk Levent

HALUK LEVENT: NANKÖRLER!

Melek Mızrak Subaşı ve kendi fotoğrafını yan yana paylaşan müzisyen, paylaşımının altına ise "Nankörler! Neymiş Melek Mızrak Subaşı güzelmiş başkan olmalıymış! Benim gibi bir yakışıklıyı ve dünya güzelini 2 dakikada harcadınız!" notunu yazdı.

Haluk Levent'in twitter hesabı üzerinden yaptığı bu paylaşım hem çok güldürdü hem de 6 milyona yakın kişi tarafından görüntülendi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Ahmet uzel 8 ay önce Şikayet Et
    Depremde topladığı paralar ne oldu, milyarlar toplandı akıbetini kimse sormayacak mi?
    Cevapla
  • M.Ü 8 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş bu adamlar hiç Güzel görmemişler demekki. Ahım şahım bir şey değil bu. Her köşe başında bnu dört'e katlayan Güzel görürsün. Karakterindende şüphem var, durduğu tarafa bakınca.
    Cevapla
  • Sedat Antalya 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Bu Melek Subaşı, Çağdaş laik ilerici, Tabii öyledir, hiç şüphem yok. Niye mi? Sofya diskolarını iyi bilir, feleğin çemberinden geçmiştir, daha 15 sene önce sofyada, turkiyeliler çok cahil diyordu bizlere Burun kıvırıp tepeden bakıyordu, evet, şimdi de öyle yapıyor, millete tepeden bakanların yanında, tam chppk nın arayıp da bulamadığı ilerici çağdaş laik biri, şarap içmesini çok çok sever. Manaviyat sıfır sıfır. En kolay diploma Bulgaristan'dan alınır, bas parayı cafeteria cafeteria bar bar disko disko gez okulada uğrama diplomayı birinci olarak alırsın.
    Cevapla
  • Kayı Boyu 8 ay önce Şikayet Et
    Bulgaristan dediğin yer Avrupanın köyü. Bizim Bitlis bile oranın yanında Paris kalır.
    Cevapla
  • çorumlu 8 ay önce Şikayet Et
    Aynen bu çağdaş laikler böle onlar için bunlar normal şeyler hatta hayatın kendisi
    Cevapla
  • Yeter bir sus 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazdıklarından biraz utanmalısın kimsenin özel hayatı seni ilgilendirmez kadın hep ezik olmalı değil mi size göre
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Haluk levent adamın dibidir hasıdır
    Cevapla
  • Adem Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    boşver Haluk senin kalbin de güzel yüzünde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak