Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan yürekleri ağza getiren fotoğraf! Gerçeği bizzat açıkladı

TRT1'in Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinde Derviş karakteri ile boy gösteren ünlü yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yaptığı son paylaşımındaki yüzü yaralı fotoğrafı endişe yarattı. Gerçek sonradan ortaya çıktı.

GİRİŞ 30.01.2023 11:15 GÜNCELLEME 30.01.2023 11:15
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'ında Derviş Hüseyin karakteri ile boy gösteren Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yüzünün yaralandığı fotoğraflar, sosyal medyada gündem oldu. Endişe uyandıran fotoğraf hakkındaki gerçek sonradan ortaya çıktı. 

Yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu tarih dizilerinin aranan isimlerinden biri. Naif tavırları ile adından söz ettiren Bahadır Yenişehirlioğlu'nun son paylaşımı sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. 

Bahadır Yenişehirlioğlu

Bahadır Yenişehirlioğlu, 18 Ocak günü sol gözünün tamamen kapadığı, yüzünün sağ tarafının ise morluklar içinde kaldığı fotoğrafı paylaştı. Paylaşımının altına da 'Hayat beni yaraladı' notunu ekledi. 

Sevilen oyuncunun bu paylaşımı, sevenlerini bir hayli endişelendirdi. Kullanıcıların büyük bir kısmı geçmiş olsun dileklerini iletti ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. 

YARA DEĞİL MAKYAJMIŞ

Paylaşılan fotoğrafa, dizi klip ve reklam setlerinde makyöz olarak yer alan Ayşegül Berna tarafından "Ama çok güzel olmuş" yorumu yapıldı. Yenişehirlioğlu ise yoruma yanıt olarak "Sen yaparsın da olmaz mı" ifadesini kullandı.

Barbaroslar 'Derviş' kimdir? Bahadır Yenişehirlioğlu aslen nereli, kaç yaşında ve eşi kim?Bahadır Yenişehirlioğlu aslen nereli ve kaç yaşında? Eşi kim?

Bu yazışmanın ardından Yenişehirlioğlu'nun yüzündeki izlerin gerçek yaralar olmadığı, bir makyajdan ibaret olduğu ortaya çıktı. Diğer yandan ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğuna dair yorumlar da yapıldı. 

YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Bahadır Yenişehirlioğlu 19 Ocak akşamı, 19.30 sularında sosyal medyada dolanan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada “Efendim sadece şakaydı, endişelenmeyin” ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Düzgün bir insan Allah selamet versin..
    Cevapla
  • aaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    koca adamsın bari tiktok da çek saka ne de olsa
    Cevapla
  • şvkt 1 yıl önce Şikayet Et
    bende gecmiş olsun demiştim, ama pişman oldum ve takibi bıraktım... baştan açıklamalıydı
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Gayet başarilir bir makyaj
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Saygı, Sağlık, Vakit çok önemli çok. Kul hakkı vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi