Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den müjdeli haber geldi! Aile büyüdü...

Kuruluş Osman dizisi ile ekranlarda fırtınalar estiren Burak Özçivit ve oyuncu Fahriye Evcen'in bir çocuğu daha dünyaya geldi. Müjdeli haber sosyal medyada yankı buldu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den müjdeli haber geldi! Aile büyüdü...
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den müjdeli haber geldi! Aile büyüdü...
GİRİŞ 19.01.2023 10:30 GÜNCELLEME 19.01.2023 10:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2017'de Fahriye Evcen ile hayatını birleştiren Burak Özçivit yeniden baba oldu. İkinci çocuklarını kucağına alan ünlü çiftin mutlu haberi sosyal medyada gündem olan konular arasında yer aldı. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, bugün öğlen saatlerinde Amerikan Hastanesinde ikinci bebeklerine 'Hoşgeldin' dedi. 

Okan Bayülgen Hülya Avşar'ı hedef aldı! 'Bu şekilde ölüp gidecek'Okan Bayülgen Hülya Avşar'ı hedef aldı! "Bu şekilde ölüp gidecek"

Fenomen çift, yeni katılan bu bebek ile ailesini büyüttü. Mutlu haberin ardından Burak Özçivit ve oyuncu Fahriye Evcen duygu dolu anlar yaşadı. 

İSMİ KEREM OLDU

İlk çocuklarına Karan ismini veren çift, yeni doğan bebeklerine ise Kerem ismini koydu. Bebek Özçivit'in ismi büyük beğen topladı. 

Pınar Deniz'in acı günü! Yargı setinden çıktı, apar topar hastaneye koştuPınar Deniz'in acı günü! Yargı setinden çıktı, apar topar hastaneye koştu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayırlı eylesin, analı babalı büyütsün, ömrü sağlıklı ve uzun olsun. Anne babaya gelince, sen git Osmanlı'nın doğuş filmini çek ve para kazan, sonra da paraları Amerikan Hastanesine yatırırsın, bu ne lahana bu ne turşu. Elin Avrupalısı tedaviye bize gelir, bizimkiler Amerikan hastanesine.. Yazık size verilen rollere de paralara da..!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım analı babalı büyütsün. Salih kullarından eylesin sizleri seviyoruz başarılarınızın devamını diliyorum salim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki