Okan Bayülgen Hülya Avşar'ı fena tiye aldı! "Bu şekilde ölüp gidecek"

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Okan Bayülgen bu kez de Hülya Avşar ile ilgili, tartışmalara sebebiyet verecek sözlere imza attı. Hülya Avşar'ı "Türkiye'nin en önemli filozoflarından biri' diyerek tiye alana Okan Bayülgen, sosyal medyada da gündem oldu.

Okan Bayülgen Hülya Avşar'ı fena tiye aldı! "Bu şekilde ölüp gidecek"
Okan Bayülgen Hülya Avşar'ı fena tiye aldı! "Bu şekilde ölüp gidecek"
GİRİŞ 23.01.2023 12:34 GÜNCELLEME 23.01.2023 12:34
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Bayülgen Uykusuzlar Kulübü programı ile yeniden ekranlara geldi. Son bölümde ise Hülya Avşar'ın açıklamalarını değerlendiren Okan Bayülgen ardından çok konuşulacak sözlere imza attı. 

Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programının konukları Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Demir Demirkan, Fatma Turgut ve Nazmi Sinan Mıhçı'ydı. Kahkaha dolu anların yaşandığı programda Hülya Avşar'ın spor ile söylediği sözler masaya yatırıldı. 

"BEN ZATEN KENDİM ANTİDEPRESANIM"

Son günlerde oldukça popüler olan ‘Antidepresan’ şarkısını seslendirmeyi düşünüyor mu' sorusuna Hülya Avşar şu yanıtı verdi.

Düşünmüyorum. Zaten ben kendim antidepresanım. O yüzden gerek duymuyorum. Spor, hayata erken başlamak ve normal düzenli marjinal olmayan bir hayat sürmek, gerektiği zaman harcamak… Yani her şeyin normalini yapmak zaten antidepresan gibi.

OKAN BAYÜLGEN TİYE ALDI

Bu sözlerin ardından Okan Bayülgen Hülya Avşar'ı tiye alarak, "İşte bizi spora başlatan insan Hülya Avşar" dedi. Ardından Hülya Avşar için "O çok eskiden beri Türkiye'nin en önemli filozoflarından biri. Onun önerileriyle bugünlere geldik." diyen Okan Bayülgen'in bu sözleri gündem oldu. 

"NE KİLO VEREBİLDİ"

Okan Bayülgen, sözlerine şöyle devam etti:

Benim anlamadığım şu: Hülya hep aynı şeyi söylüyor. Sabah erken kalkmak ve spor. Ne kilo verebildi? Bu şekilde ölüp gidecek. 30 senedir bunu anlatıyor, hayat geçti bu arada.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 20
  • ben 1 yıl önce Şikayet Et
    okan seni anliyorum, helal olsun
    Cevapla
  • Okbay 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana gelsede bir, okuyup üflesemmi ,demek istiyorsun.
    Cevapla
  • Cüneyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne arkadaş bize ne
    Cevapla
  • Nurşen Böke 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan bayülgen kendi hayatına baksın önce.kimin ne şekilde öleceğini Allah bilir.Hulya Avşar'ı sevmem ama en azından bayulgenden daha güzel yaşıyor hayatı.Boyle giderse bayülgen yapayalnız ölüp gidecek.
    Cevapla
  • celil 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumda bulunanlar, konuyu kavrayabildiklerine ikna oldum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle