CHP’li başkandan skandal: Lavanta keyfi yapacak başka gün ve saat mi yoktu?

Bilecik Belediye Başkanı CHP'li Melek Mızrak Subaşı, Valilik tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini anma programıyla aynı saatte, otobüslerle taşımalı bir etkinlik düzenledi.

GİRİŞ 17.07.2023 09:45 GÜNCELLEME 17.07.2023 10:04
Bu Habere 210 Yorum Yapılmış

FETÖ terör örgütü tarafından 7 yıl önce gerçekleştirilmek istenen ve halk tarafından engellenen hain darbe girişiminin 7'nci yıl dönümünde tüm yurtta çeşitli etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz Şehitlerinin anıldığı etkinliklere yurdun dört bir yanında Milyonlarca vatandaş akın etti. Benzer etkinliklerden biri de Bilecik'te düzenlendi.

Bilecik Valiliği, 15 Temmuz Şehitlerini anmak ve dua okumak üzere kentteki Şehitlik anıtında anma program düzenledi.

CHP'li Bilecik Belediye Başkanı CHP'li Melek Mızrak Subaşı, bu programla aynı saate, Bileciklileri otobüslerle Lavanta bahçesine taşıyıp gün batımı izletmek bahanesiyle alternatif bir etkinlik düzenledi.

Haluk Levent'ten Melek Mızrak Subaşı çıkışı: Nankörler, 2 dakikada harcadınızHaluk Levent'ten Melek Mızrak Subaşı çıkışı: Nankörler, 2 dakikada harcadınız

15 Temmuz'un yıldönümüne ilişkin gün boyu hiçbir etkinliğe katılmayan CHP'li Subaşı, belediyeden temsilci dahi göndermedi. Diğer yandan CHP Bilecik örgütünden de hiç kimse etkinliklere katılmadı.

AYNI SAATTE VATANDAŞI TAŞIMAYA ÇALIŞTI

Bilecik Valiliği, düzenlediği programda akşam saat 19:00'da kentteki Şehitler Anıtında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacağını, Şehitlik Anıtına karanfil bırakılacağını, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve duaların okunacağını ve daha sonra da toplanan kalabalık ile birlikte Cumhuriyet Meydanına yüründükten sonra etkinliğin sona ereceğini duyurdu.

CHP'li subaşı ise, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda saat 18:30'da Atatürk parkından ücretsiz otobüslerin kaldırılacağını ve Ulupınar köyünde bulunan Lila Lavanta bahçesi isminde özel bir işletmede gün batımı izleme etkinliği olacağını açıkladı.

"UNUTMAYIZ, UNUTTURMAYIZ"

CHP'li Belediyenin yaptığı provokasyon girişimine tepki gösteren Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, yapılanın 15 Temmuz'u unutturmak adına yapılan bir eylem olduğunu söyledi.

Öztürk, "Lavanta keyfi yapacak başka gün ve saat mı yoktu? 15 Temmuz hain darbe girişimi, Türkiye'nin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisidir. Türkiye'nin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

CHP'li belediyede Başkan değişti rant sistemi değişmedi... Bilecik'te skandal olayCHP'li belediyede Başkan değişti rant sistemi değişmedi... Bilecik'te skandal olay

NE GİTTİ, NE DE PAYLAŞIM YAPTI

Şehitlerin dualarla anılacağı saate, gün batımı izleme etkinliği düzenleyerek skandala imza atan Melek Mızrak Subaşı'nın 15 Temmuz'a dair kentte düzenlenen hiçbir etkinliğe katılmaması dikkat çekerken, çok aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarından da en küçük bir paylaşım dahi yapmaması tepki topladı.

Diğer yandan CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP İl Başkanı Metin Yaşar da hiçbir etkinlikte yer almadı.

KAYNAK: SABAH / MUHARREM DOĞANTEZ
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 210
  • Bahadır 9 ay önce Şikayet Et
    Kinizde boğulun inşallah vatan hainleri..
    Cevapla
  • Müjdeci* 9 ay önce Şikayet Et
    Keyfine düşkün bir kadınmış ))) lavantalı gün batımı izlemek ha )) bay kemalde darbe günü kahvesini yudumlayarak tv ekranından takip ediyordu.
    Cevapla
  • Tc çok yaşa 9 ay önce Şikayet Et
    Karda güzel derler ama köpekler çiş yapar
    Cevapla
  • Fırat 9 ay önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı ? HAYIIIIIR!!!!
    Cevapla
  • Muammer 9 ay önce Şikayet Et
    Bunlara gereçekten imerniyorum.Dava diye bir şey yok,fikir yok,inanç yok,hepsini toplasan bir avuç çamur ama hiç bırakmıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!