CHP'li belediyede Başkan değişti rant sistemi değişmedi... Bilecik'te skandal olay

Bilecik Belediyesindeki rüşvet soruşturmaları kapsamında Meclis tarafından Başkan Vekili seçilen Melek Mızrak Subaşı, bu kez de eşine ait şirkete rant sağlamakla gündeme geldi.

CHP'li belediyede Başkan değişti rant sistemi değişmedi... Bilecik'te skandal olay
CHP'li belediyede Başkan değişti rant sistemi değişmedi... Bilecik'te skandal olay
GİRİŞ 12.09.2022 11:59 GÜNCELLEME 12.09.2022 12:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bilecik Belediye Başkan vekili CHP’li Melek Mızrak Subaşı, kentteki tüm yemekli organizasyonları eşinin sahibi olduğu Subaşı Yemek Sanayiye veriyor. Belediyeden ihale alan eşinin, “Etik bulmadığım için ihaleyi iptal ettim”  şeklinde açıklama yapan Subaşı’ı Bilecik’in Kurtuluş günü kutlamalarında dağıtılan 5 Bin kişilik yemeği yine aile şirketine yaptırttı.

İspatlandı... CHP’li Belediye Başkanı Semih Şahin rüşvet pazarlığında odadaydıİspatlandı... CHP’li Belediye Başkanı Semih Şahin rüşvet pazarlığında odadaydı

CHP’li Başkandan ihraç açıklaması! Rest çekti!CHP’li Başkandan ihraç açıklaması! Rest çekti!

Eşinin Belediyeden ihaleler aldığı ortaya çıkınca meclis toplantısında bir konuşma yapan CHP'li Subaşı, "Bu ihaleyi etik bulmadığım için iptal ettirdim" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Ancak Subaşı'nın, Belediyenin organizasyonlarını verdiği firmalara, yemek işlerini eşinin şirketine yaptırması koşuluyla verdiği ortaya çıktı.

BİLECİK'İN KURTULUŞ KUTLAMALARINDA 5 BİN KİŞİLİK YEMEK

Bilecik'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla kentte düzenlenecek olan etkinliklerin bir kısmını bir organizasyon şirketine veren CHP'li Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, şirkete, yemek işlerini Subaşı Yemek Sanayiye vermesi şartını koştu.

Şeyh Edebali meydanında geçtiğimiz gün düzenlenen kurtuluş etkinliklerinde halka ikram edilmesi için 5 Bin kişilik pilav Subaşı yemek sanayiye yaptırıldı.

Kalabalığın arkasında park eden aile şirketine ait araçlar dikkatlerden kaçmadı. Melek Mızrak Subaşı, doğrudan olmasa da dolaylı olarak aile şirketine rant sağlamayı sürdürdü.

5 BİN KİŞİLİK YAPTIRILDI BİN KİŞİ KATILDI

Diğer yandan yapılan kurtuluş günü organizasyonunda vatandaşlara ikram edilmek üzere toplamda 5 Bin kişilik pilav yaptırıldı ancak etkinliklere katılan vatandaş sayısı Bini geçmedi.

CHP'li Bilecik Belediyesi'nden imar vurgunuCHP'li Bilecik Belediyesi'nden imar vurgunu

Yaklaşık 4 Bin kişilik yemeğin ücretinin de organizasyon şirketi tarafından Bilecik Belediyesine yansıtılacağı öğrenildi.

 

KAYNAK: SABAH - TUNA ÇAM
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    hangisi yapmıyor bana onu bir söyleyin, komşu ilçesi İnegöl de tüm reklam işleri başkanın şirketinde iki kenti gez aradaki farkı anlarsınız bu kadın bu hizmetle hangi partiden olursa olsun o başkanlığı kimseye vermez, Osmanlının kuruluş destanının yazıldığı yer lakin halk demek ki hizmete bakıyor kimse kusura bakmasın.
    Cevapla
  • Dünya uygun 9 ay önce Şikayet Et
    Bunun gibileri ve 15 Temmuz'u unutturmaya çalışamları kınıyor ve Türklük adına esef duyuyorum. Derhal görevden alınmalı
    Cevapla
  • dadaş2535 9 ay önce Şikayet Et
    Bunu neden bu kadar büyütüyorsunuz kaçan balık Bileciklilere kaçiyor bırakın beter olsunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'li siyasetçi İsrail'e tepki gösteren kadına saldırdı
Ekonomiden güzel haber! Türkiye 20 ülkelik listeden çıkıyor