Miraç Kandili özel programları belli oldu! Hangi televizyonda hangi hoca ekrana geliyor?

Müslümanların en mübarek günlerinden biri olarak kabul edilen Miraç Kandilinde bu yılda da özel birçok program ekrana gelecek. Kanal 7, TRT1, ATV ve Kanal D Miraç Kandiline özel yayınlarla izleyici ile buluşacak.

Miraç Kandili özel programları belli oldu! Hangi televizyonda hangi hoca ekrana geliyor?
Miraç Kandili özel programları belli oldu! Hangi televizyonda hangi hoca ekrana geliyor?
GİRİŞ 17.02.2023 12:39 GÜNCELLEME 17.02.2023 12:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Miraç Kandili Müslüman aleminin en özel günlerinden biri. İslam âleminin en mübarek gecelerinden olan, Peygamber Efendimiz’in kutlu yolculuğa çıktığı, sayısız manevi ikramların bahşedildiği ve dua edenlerin dualarının geri çevrilmediği gece olarak bilinen Miraç Kandili’nde yine geceye özel programlar televizyon ekranlarına gelecek. 

Hazreti Muhammed (s.a.v)'in Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili’nde çok sayıda program izleyici ile buluşacak. 

KANAL7 

Kanal 7 ekranında Miraç Kandili Özel programı Cuma 19:15’te izleyici ile buluşacak. Canlı yayın ile ekrana gelecek program, Emirgan Hamid-i Evvel Camii’nde gerçekleştirilecek. 

TRT1

TRT1 ise, çok sayıda Miraç Kandili programı ile ekrana gelecek. İşte bu özel gün için hazırlanan programlar listesini şöyle sıralayabiliriz:

Ahmet Akseki Camii’nden gerçekleştirilecek Miraç Kandili Özel programı Cuma 20.15'te izleyici ile buluşacak.

18. yüzyılın başlarında vefat eden büyük bestekâr Nâyî Osman Dede’nin kaleme aldığı ve bestelediği Miraciyye'nin saklı olan bestesinin peşine düşme serüvenini konu alan 'Miraciyye Saklı Miras' filmi Cuma 22.15 yayınlanacak. 

Miraç Kandili’ne özel olarak Kudüs’ten canlı yayınla izleyicilerle buluşacak olan Pelin Çift ile Gündem Ötesi ise Cumartesi 20.00'da ekrana gelecek. 

ATV

ATV'de ise yılardır devam eden gelenek bozulmayacak ve Nihat Hatipoğlu ile Miraç Kandili Özel programı izleyicinin beğenisine sunulacak. Program 21.00'da başlayacak.

Programın hemen ardından 22.30'da ise, Peygamber Efendimiz'in hayatını anlatan Hz. Muhammet: Allah'ın Elçisi adlı sinema filmi ekrana gelecek. 

Nihat Hatipoğlu

KANAL D

Kanal D'de ise 20.30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camii'nden canlı olarak yayınlanacak.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • ayse 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen günahlarımızı bağışla
    Cevapla
  • Eyyup 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarrabim tüm müslüman ları koru
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem cuma hem kandil. Fırsatı değerlendirip deprem bölgemize bolca dua edelim.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Miraç gecesi yüzü hürmetine Allahtan bağışlanma dileyeceğiz ama Mubarek mescitin işgali umurumuzda değil...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!