Uğur Aslan açtı ağzını yumdu gözünü! Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin

Yargı dizisinde Eren Komiser rolü ile akıllara kazınan ünlü oyuncu Uğur Aslan son paylaşımı ile gündem oldu. Depremde akrabalarını kaybettiği bilinen oyuncu, kiraları artıran ve gıdaları yağmalayanlara sert ikazda bulundu.

Uğur Aslan açtı ağzını yumdu gözünü! Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin
Uğur Aslan açtı ağzını yumdu gözünü! Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin
GİRİŞ 10.03.2023 12:11 GÜNCELLEME 10.03.2023 12:11
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Maraş merkezli meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatını bambaşka bir hale getiren depremde akrabalarını kaybeden ünlülerden biri de Uğur Aslan oldu. Uğur Aslan günler sonrasında, sosyal medyadan ikazda bulundu.

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Eren Komiser karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Uğur Aslan twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Depremde ailesinden kayıp yaşayan oyuncunun yaptığı paylaşım büyük etkileşim aldı. 

Uğur Aslan kimdir ve aslen nerelidir? Uğur Aslan eşi kim? Oynadığı diziler...Uğur Aslan kimdir ve aslen nerelidir? Uğur Aslan eşi kim? Oynadığı diziler...

Uğur Aslan

Devrim Özkan travmasını anlattı! 'Olmuyor, beynim durumu reddediyor'Devrim Özkan travmasını anlattı! "Olmuyor, beynim durumu reddediyor"

"CENAZELERİMİZİN ÜZERİNDE TEPİNMEYİN ARTIK"

Oyuncu Uğur Aslan'ın kira fiyatlarını artıran ve gıdaları yağmalayan insanları hedef aldığı paylaşımı şöyle:

Kiraları arttıran, gıdaları yağmalayan, borsada betondan demirden medet uman yüreği karalar. Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık.

"LÜTFEN! SESSİZCE..."

Aslan, daha sonrasında ise "Kimin ne kadar yardım ettiğini kalın puntolarla çizip kalbimizi kırmayın artık. Sadece yardım edin. Ama lütfen sessizce…" şeklinde bir paylaşım yaptı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Uğur Toprak 1 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle youtuber tayfasinin samimiyetine pek inanmıyorum. Kimileri konuya sadece yeni bir içerik olarak baktı. Kimi samimi olanlar ise gidip sadece hizmette bulundu, video çekmeye vakti bile olmadı.
    Cevapla
  • Muhtar 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim beninim allah bütün deprem şehitlerimize allah rahmet eylesin yaralı kardeşlerimize acil şifalar versin senin nezdinde bütün milletimizin başı sağolsun okuduğumuz hatimleride allah kabül etsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu memleketin üzerine oyun oynayan oyuncuların sayısı bitmez ki .Tepinme tabiri zayıf kalır adeta yamyamlık yapılıyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun adam
    Cevapla
  • Ertuğrul Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek