Müslümanlıkla şereflenen Vanessa'nın ismi Zeynep oldu

Brezilya vatandaşı Vanessa Cristina Galdino Da Silva, Kütahya'da Kelime-i Şehadet getirerek Müslümanlıkla şereflendi. Müslüman olan Zeynep’e Müftü Demirtaş tarafından "İhtida Belgesi" ve Kur’an-ı Kerim meali hediye edildi.

Müslümanlıkla şereflenen Vanessa'nın ismi Zeynep oldu
Müslümanlıkla şereflenen Vanessa'nın ismi Zeynep oldu
GİRİŞ 27.02.2023 22:26 GÜNCELLEME 27.02.2023 22:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kütahya İl Müftülüğü'nde Brezilyalı Vanessa Cristina Galdino Da Silva için ihtida merasimi düzenlendi. Da Silva, Müslüman olduktan sonra "Zeynep" ismini aldı. Uzun süre boyunca İslamiyet’i çok fazla araştırdığını vurgulayan Zeynep, "Şimdi kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Zeynep’i tebrik eden İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ise, "Araştırmaları sonucunda Müslüman olan Zeynep hanım kardeşimizi tebrik ediyorum. Rabbim yeni hayatında rızasına uygun mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürmeyi nasip etsin." diye konuştu.

Müslüman olan Zeynep’e Müftü Demirtaş tarafından "İhtida Belgesi" ve Kur’an-ı Kerim meali hediye edildi.

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya futbol ve dans ile uyutulan ülke. Rabbim cc zalimlerin kendi düşen ağlamaz kölelik düzenlerini yok etsin. Zavallı insanlık kölelik bitti diye seviniyor halbuki daha beter oldu. Alkol uyuşturucu eş cincellik sapıklığı ötenazi kürtaj müzik eğlence futbol ile insanlar Allah cc Peygamber sav sevgisinden mahrum ediliyor ve cehenneme sürükleniyor. Ne mutlu Müslümanım diyenlere ne mutlu İslam yuvasına geri dönenlere. Buluğ çağına kadar herkes Müslümandır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah mübarek etsin ,ben de eşim de Zeynep ismini aldı Brezilya vatandaşı,çok sevindim bir Brezilyali Zeynep daha olduğu için
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah. Bir kardeşimiz daha.....
    Cevapla
  • Dogan 1 yıl önce Şikayet Et
    En azindan kendi kazanci bizim gibi miras yedi defil
    Cevapla
  • 1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen gelin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı! Cem Garipoğlu soruşturmasında yeni gelişme...
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü