Berat Kandili Özel programları belli oldu! Hangi hoca hangi kanalda olacak?

İslam aleminin en mübarek günlerinden biri olan Berat Kandiline özel birçok program televizyon ekranına gelecek. Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gece idrak edilen Berat Kandili münasebetiyle hazırlanan tüm programlar ve detayları haberimizde...

Berat Kandili Özel programları belli oldu! Hangi hoca hangi kanalda olacak?
Berat Kandili Özel programları belli oldu! Hangi hoca hangi kanalda olacak?
GİRİŞ 06.03.2023 10:59 GÜNCELLEME 06.03.2023 10:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Miraç Kandili, İslam aleminin en özel günlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Müslümanların bol bol ibadet ettikleri bu mübarek gecede, sayısız manevi ikramların bahşedildiği ve dua edenlerin dualarının geri çevrilmediği gece olarak bilinmektedir. 

Her yıl odluğu gibi, bu yıl da Berat Kandiline özel programlar televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşacak. Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gecesinde çok sayıda program seyircilerin beğenisine sunulacak. 

KANAL 7

Kanal 7 ekranında Berat Kandili'ne özel, 'Berat Kandili Özel' programı yayınlanacak. Ankara, Çankaya Ayşe Hatun Camii'nden gerçekleştirilecek olan programda Necmettin Nursaçan Hoca yer alacak. 

TRT 

TRT ise yine kandile özel birçok program ile ekrana gelecek. TRT1'de 'Berat Kandili Özel' programı 18.30'da Kahramanmaraş'ta MÜSİAD çadırından yayınlanacak.

TRT Belgesel ekranında ise 'Vahyin İzinde Özel' programı saat 22.00'da başlayacak.

TRT Müzik'te ise 18.45'te  'Berat Kandili Özel' programı izleyici ile buluşacak.

TRT Kurdi'de ise 'Şeva Berate' 20.15'te izleyicilere sunulacak. 

ATV

ATV'de ise yılardır devam eden gelenek bozulmayacak ve ''Nihat Hatipoğlu ile Berat Kandili Özel' programı izleyicinin beğenisine sunulacak. Program 23.30'da ekrana gelecek.

KANAL D

Kanal D ekranında ise 18.00 ile 19.10 arasında 'Berat Gecesi Özel' programı ekrana gelecek. Program Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camiinden canlı yayınlanacak. 

 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gece berat gecesi. Mübarek geceleri bari bırakında millet televizyon başında sabahlamasın.
    Cevapla
  • zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Kitabında ne buyuruyor hiç merak etmeyen insanlara ne demeli..314 sayfa kitapta Yaratan eksik bırakmadım buyuruyor..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli Ahmet Hocaefendi Lalegül tv de canlı yayında olacak. Ayrıca Semerkand tv. de de canlı yayın var. Biz bu iki kanalda olacağız. inşeEllah
    Cevapla
  • NİZİPLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ellah nedir sevgili yorumcu açıklar mısın ltfen.
    Cevapla
  • Hak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gece herkes mutlu ..Dua edende ettirende...Bir gecede kurtuluş.. Ne kadar da karlı bir iş...
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    müslüman her günü kadir her gördüğüne hızır gibi davranmalı fon müzikleri bidatleri anlatan hocalardan usandık kronik sorun bidatler tarikatler diyemiyor kimse vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında ‘Arapça’ tartışması! ‘CHP’nin adını bile söyleyemezsin!’
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı