Kuruluş Osman'a alkış toplayan transfer! Kazak oyuncu Komutan Nayman olarak dizide...

ATV'nin çok izlenen dizisi Kuruluş Osman'a yepyeni bir oyuncu dahil oldu. Kazak oyuncu Berik Aitzhanov, Komutan Nayman karakteri ile Kuruluş Osman'a transfer oldu. Yeni oyuncu Berik Aitzhanov, diziye yeni bir soluk getirdi.

Kuruluş Osman'a alkış toplayan transfer! Kazak oyuncu Komutan Nayman olarak dizide...
Kuruluş Osman'a alkış toplayan transfer! Kazak oyuncu Komutan Nayman olarak dizide...
GİRİŞ 13.03.2023 15:25 GÜNCELLEME 13.03.2023 15:25
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

ATV'nin bol reytingli dizisi Kuruluş Osman'a yeni soluk getiren transfer gerçekleşti. Kazak oyuncu Berik Aitzhanov, Komutan Nayman karakteri ile diziye giriş yaptı. Diziye dahil olan yeni oyuncu, sosyal medyada da adından söz ettirdi. 

Kuruluş Osman'ın 115. bölümünde Moğol Komutan ’Nayman’ karakteri ile seyirci karşısına geçen Kazakistanlı oyuncu Berik Aitzhanov performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Berik Aitzhanov'un oyunculuğu büyük beğeni topladı. 

Kazakistan ve Türk dünyasının en ünlü aktörlerinden biri olan başarılı oyuncu Aitzhanov, 84. Akademi Ödülleri'nde Kazakistan'ın En İyi Yabancı Film dalında seçilen The Liquidator ve Returning to the A filmindeki performansıyla 2011'de En İyi Erkek Oyuncu seçildi. Aitzhanov, en son Goliath, Tomris ve Kazakistan’ın Kurucusu olan Kasım Han’ın hayatını konu alan Büyük Bozkırın Şafağı Filminde rol almıştı.  

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Ahmet Yılmaz’ın oturduğu Kuruluş Osman, ATV ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi her hafta daha da mükemmele gidiyor bütün oyuncuları kutluyorum hepside şahane oynuyorlar ekranlarda izlemeye değer birkaç diziden biri moğollara gelince türklerin ata yurdu moğolistan ve kısmen kuzeyidir
    Cevapla
  • Hayreddin 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem dizinin muhteşem oyuncuları ,soluk soluğa izliyoruz ...çarşambaları iple çekiyoruz !!!
    Cevapla
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala; 1960-70 li yaşamak bu demek olsa gerek..!
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkler tarihte hiç bir zaman puta tapmayan putu olmayan belkide tek millettir .Türk moğol kızılderililer birlikte yaşamış aynı ama çok büyük coğrafyanın insanlarıdır moğolistan aynı zamanda Türk ve Moğol yurdudurda Orhun kitabeleride Mogolistandadır inanç konusunda Türkler Cinlilerle anlaşamaz Moğal ve Türkler Çin'in hep içindedir Moğollar çoğunlukla Türklerin içinde hep olmuştur Türklerde Moğolların içinde iç içe geşmişlik o kadar fazladırki Cengiz han ve Timur hangisi Türk hangisi Moğol tartışma konusudur Türkiye Türkiyeden büyüktür
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazreti Ömer dizisine 31 bölümünüde izledim sonrası diğer dizilere bakmaktan pek hoşlanmaz oldum. Tavsiye ederim. Rahmet tecellisi garantilidir.
    Cevapla
  • Netitrebet 1 yıl önce Şikayet Et
    O diziyi bende izledim. Özellikle kulaklıkla ve alt yazılı izlemenizi tavsiye ederim. O belagatlı zengin ve fasih Arapça resmen ziyafet veriyor. Ama bizim kültür dizimizle ne ilgisi var anlayamadım. Bizim dizimiz Bütün Güney Amerika, neredeyse tüm İslam ülkelerinde soluksuzca ve hayranlıkla izlenirken, bizler neden değerlerimize sahip çıkmıyoruz ? Bu ezilmişlik duygusu neden kalıcı oldu bizde ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!