Masterchef Cemre'den tepki çeken tarif paylaşımı! "Dalga mı geçiyorsunuz"

Masterchef şampiyonları arasında yer alan Cemre Uyanık sosyal medyada yaptığı paylaşım ile tepki topladı. Bir diyet tarifi paylaşan Masterchef Cemre, sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine maruz kaldı. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Masterchef Cemre'den tepki çeken tarif paylaşımı! "Dalga mı geçiyorsunuz"
Masterchef Cemre'den tepki çeken tarif paylaşımı! "Dalga mı geçiyorsunuz"
GİRİŞ 07.03.2023 10:21 GÜNCELLEME 07.03.2023 10:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Masterchef 2019'un şampiyonu Cemre Uyanık, depremden sonra, deprem bölgesine gidip yemek yapan isimler arasındaydı. Masterchef Cemre, sosyal medya hesabı üzerinden bir yemek tarifi paylaşınca tepki topladı. 

Cemre Uyanık, Instagram hesabı üzerinden "Deprem felaketinden önce çektiğim bir videoydu. Umarım işinize yarar" yazısı ile bir tarif paylaştı. Bu paylaşımın ardından sosyal medya kullanıcıları tepki dolu yanıtlar verdi. 

Cemre Uyanık,

Bir sosyal medya kullanıcısı "Şimdi çadırda veya sokakta yaparlar. Çok işlerine yarar. Dalga mı geçiyorsunuz" şeklinde yorum yaptı. 

Cemre Uyanık'ın verdiği cevap ise şöyle oldu: 

İzmir depreminde bir çölyak hastasına bir süre glutensiz yemekler yaptım. Bazı insanların maalesef alerjileri, intoleransları var ve buna dikkat etmezlerse ölümle sonuçlananları bile oluyor. Siz hangi yönden bakıyorsunuz bilemiyorum fakat ben çoğunlukla ‘mantık’ çerçevesinden bakıyorum olaylara. Ah vahlara değil sistem ve çözümlere ihtiyaç var. Umarım bir şeyleri anlamışsınızdır.

Cansu Dere'den kaza haberi! Depremden sonra sessizliğe bürünmüştüCansu Dere'den kaza haberi! Depremden sonra sessizliğe bürünmüştü

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • TDT Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Konu nedir tam bilmiyorum ancak "Çölyak hastalığı" vb. çeken bir yakınınız varsa istedikleri ekmekten, lahmacuna kadar herkesin büyük iştahla yediği hiç bir şeyi yiyemiyorlar. Bir çok yemekte gözleri kalıyor, kendilerini çok dışlanmış hissediyorlar. Bu bayan ker kimse yanlış bir yorum yapmamış gördüğüm kadarıyla. Lüks diyet tarifi değil yaptığı. Bir çölyak hastası herkesin yediği ekmeği yediğinde çektiği acıları, ızdırabı bir araştırın.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya böylebir haber mi olur. Haber değeri yok. Paylaşım yapan birine yapılan yorumu haber yapıyorsun. Bir ünlüye binlerce yorum yapılır. O zaman sen onlardan birlerce haber üret. İş ola beri gele.
    Cevapla
  • Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kız aşcı filan değil master şef ingiltere seyret sin bunlar şov açcısı kusura bakmayın nerede ne yapmış bir emek yok sadece görüntü var ses yok
    Cevapla
  • mtdrgn 1 yıl önce Şikayet Et
    cemre haklı. tv de dizi leri ve ıssız adadaki yarışmaları izlerken çadırdakileri düşünmez. kızın işi gereği paylaşım yapınca duyar kasar.
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Cemre kim söylermisiniz dikkate bile almıyorum aşcıymış hahahahahah...
    Cevapla
  • mtdrgn 1 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin peki? nasıl bir uber yeteneğin var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması! Müzakereler sona erdi: Cevabımızı ilettik!