Özge Borak ölüm haberini böyle verdi! Bilgi vermek istedik...

Özge Borak verdiği ölüm haberi ile gündeme geldi. Bugüne dek oynadığı dizi ve filmlerdeki oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Özge Borak'ın babaannesi hayatını kaybetti.

Özge Borak ölüm haberini böyle verdi! Bilgi vermek istedik...
Özge Borak ölüm haberini böyle verdi! Bilgi vermek istedik...
GİRİŞ 13.03.2023 11:29 GÜNCELLEME 13.03.2023 11:29

1990'dan beri oyunculuk kariyerine devam eden Özge Borak bu kez bir ölüm haberi ile gündeme geldi. Ölüm haberini bizzat Özge Borak'ın kendisi verdi. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar... 

Oyuncu Özge Borak, günler öncesinde, babaannesinin sağlık sorunları ile meşgul olduğunu, günlerdir yoğun bakımda olduğunu ve entübe edildiğini aktarmıştı. Ardından tüm eşe ve dosta teşekkürlerini ifade etmişti. 

Cansu Dere'den kaza haberi! Depremden sonra sessizliğe bürünmüştüCansu Dere'den kaza haberi! Depremden sonra sessizliğe bürünmüştü

Özge Borak

Oyuncu Borak, babaannesinin yoğun bakımda olduğunu verdikten kısa bir süre sonra bu kez hüzünlendiren bir açıklama ile gündeme geldi. Özge Borak'ın babaannesinin ölüm haberini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. 

Özge Borak ve babaannesi

Özge Borak'ın konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle: 

Günlerdir yoğun bakımda olan canım babaannem bugün vefat etti. Eş, dost, arkadaş, akraba arayan soran herkese yine hem teşekkür etmek hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun, var olun. İstanbul dışından gelecek yakınları bekliyoruz. 

Özge Borak'ın sosyal medya paylaşımı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten peş peşe 3 test! Başarıyla tamamlandı
Vatandaşı tehlikeden koruyan kanuna aykırı hareket ediyorlar! "Halka doğrultulmuş silah!"