Cansu Dere'den kaza haberi! Depremden sonra sessizliğe bürünmüştü...

Sadakatsiz dizinin başrol oyuncu Cansu Dere, depremin ardından hiç gündem gelmemiş ve sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapmamıştı. Sevenlerini bir hayli endişe içinde bırakan oyuncu Cansu Dere'den üzücü bir haber geldi. Cansu Dere'nin bir kaza yaşadığı öğrenildi.

Cansu Dere'den kaza haberi! Depremden sonra sessizliğe bürünmüştü...
Cansu Dere'den kaza haberi! Depremden sonra sessizliğe bürünmüştü...
GİRİŞ 07.03.2023 10:46 GÜNCELLEME 07.03.2023 10:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cansu Dere, oyunculuğu ile adından sık sık söz ettiren isimler arasında. Sadakatsiz dizisindeki Asya karakteri ile ön plana çıkan, 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından da hiç ortalıkta görünmeyen Cansu Dere'den yeni bir haber geldi. 

Sosyal medyayı sık kullanması ile bilinen Cansu Dere'nin deprem paylaşımı yapmaması veya bir yardım kampanyasında dahil olmaması oldukça dikkat çekmişti. Tüm bunların nedeni merak edilirken Cansu Dere'nin kaza geçirdiği bilgisi geldi. 

Cansu Dere

Cansu Dere'nin evinde geçirdiği bir kaza sonucunda topuğu çatladı. Bir süredir sağlık sorunları ile uğraşan oyuncu Dere'nin iyileşene dek evden çıkmama kararı aldığı öğrenildi. 

BİR AY ÖNCE ZEHİRLENME YAŞAMIŞTI

Cansu Dere, 13 Ocak'ta da İspanya'ya gitmek için Havalimanı'nda bulunduğu esnada fenalaşmıştı. Fenalaşmasının nedeninin gıda zehirlenmesi olduğu ortaya çıkmıştı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • antılaıkbükücü 1 yıl önce Şikayet Et
    çokta lazım dı bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler