Müge Anlı’dan beklenen açıklama geldi! Sinan öldü denmişti

Müge Anlı'da, Arife Gökçe kaybına ilişkin işlenen konudaki en büyük şüpheli olan Sinan Sardoğan hapishaneyi boylamıştı. Sosyal medyada ise Sinan'ın öldüğüne ilişkin bilgiler gündem oldu. Peki Sinan öldü mü? İşte konuyla ilgili detaylar...

GİRİŞ 14.03.2023 09:01 GÜNCELLEME 14.03.2023 09:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ATV ekranında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında en dikkat çeken konulardan biri de Arife Gökçe'nin kaybı konusu oldu. Konuyla ilgili baş şüpheli Sinan Sardoğan ise, neredeyse tüm ülkenin tanıdığı bir isim haline geldi. 

Sinan Sardoğan'ın canlı yayına çıkması ile birlikte çok sayıda kişi yayın bağlanarak, Sardoğan'ı taciz ile suçlamıştı. En sonunda,2018'de  bir erkek çocuğuna taciz ederken çekilen görüntüler ortaya çıktı. Bunun üzerine Sinan Sardoğan hapse girdi. 

Sinan Sardoğan

Sinan Sardoğan'ın hapiste olduğu şu günlerde ise, sosyal medyadaki gündem konularından biri de Sinan'ın öldüğünü ilişkin iddialar oldu. Bunun üzerine, konuya açıklık getirecek açıklama, bizzat Müge Anlı'nın kendisinden geldi. İşte o açıklama:

Arife Gökçe'nin kaybının 84. günü. Sinan hakkında sosyal medya haberlerini güvendiğini sitelerden takip edin lütfen. Sinan hâlâ cezaevinde. Hep soruyorsunuz bana. Buradan söylemiş olayım. Sinan Sardoğan hâlâ yaşıyor.

Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? BiyografisiMüge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? Biyografisi

Müge Anlı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • müderrisoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    sinan kesinlikle suçsuz kayıpla alakası yok
    Cevapla
  • Bayburt lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sinan çıkınca beraber domates ekersi niz artık müge hanım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yaşamasay dı iyiydi
    Cevapla
  • cevat 1 yıl önce Şikayet Et
    2 aydır Sinanın DNA sı çıkmaz mı? Adam masumsa zulüm değil mi bu? Köyün delisi mi sapığı mı bilelim.
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Hapiste ölen biri için açıkşamayı yetkili merciler yapar müge anlıda kim oluyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!