Haluk Bilginer hakkında yeni açıklama! Sağlık durumu netleşti

Sahnede rahatsızlanarak acilen hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Haluk Bilginer hakkında bir açıklama geldi. Oyun Atölyesi tarafından verilen bilgi ile Haluk Bilginer'in son sağlık durumu bildirildi.

Haluk Bilginer hakkında yeni açıklama! Sağlık durumu netleşti
Haluk Bilginer hakkında yeni açıklama! Sağlık durumu netleşti
GİRİŞ 15.03.2023 09:07 GÜNCELLEME 15.03.2023 09:07

Haluk Bilginer 13 Mart'ta gerçekleşen tiyatro oyununda, sahnedeyken aniden fenalaştı. Ünlü oyuncu acilen hastaneye kaldırıldı. Haluk Bilginer'in sağlık durumu, sevenlerini bir hayli endişe içinde bıraktı. 

Olay Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde rahatsızlanan Haluk Bilginer, sahnesini yarım bırakmak zorunda kaldı. Fenalaşan oyuncu ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 

Haluk Bilginer

HALUK BİLGİNER HAKKINDA AÇIKLAMA

Oyun Atölyesi tarafından yapılan açıklamada. ünlü oyuncunun taburcu edildiği bilgisi verildi. İşte, o açıklama:

Merak eden sevgili seyircilerimiz, bu akşam oyunda Haluk beyin tansiyonu düşmüştür. Durumu şimdi gayet iyi. Sizlere sevgilerini ve saygılarını yolluyor. Hastanede tedavi gören usta sanatçı, durumunun iyiye gitmesiyle taburcu edildi.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek