Mehmet Şef'ten Ramazan müjdesi! Depremzedelerin yüzü gülecek

Masterchef'in sevilen isimlerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya günlerdir deprem bölgesindeki çalışmalarına devam ediyor. Mehmet Şef bu kez de Ramazan'a özel hazırlıklarının olduğu müjdesini verdi.

Mehmet Şef'ten Ramazan müjdesi! Depremzedelerin yüzü gülecek
Mehmet Şef'ten Ramazan müjdesi! Depremzedelerin yüzü gülecek
GİRİŞ 13.03.2023 10:23 GÜNCELLEME 13.03.2023 11:11
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

6 Şubat depremlerinden beri deprem bölgesindeki çalışmalarına devam eden Mehmet Şef ve ekibi hala daha sahada çalışmaya devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya, bu kez de Ramazan'a özel hazırlıklar içinde olduklarının müjdesini verdi. 

Ülkece yaşadığımız büyük felaketin ilk gününden itibaren ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın ekibi ile sahada olan diğer ekip çalışanları sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla yüzleri bir nebze olsun güldürdü. 

İlk etapta haftalarca Kahramanmaraş’ta yirmi bin kişi ile binlerce kişiye sıcak yemek ve yardım paketleri dağıtımı yapan ekip ardından İslahiye ve sonrasında da Hatay’da görevliydi.

Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı...Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı...

MEHMET ŞEF'TEN RAMAZAN SİNYALİ

Mehmet Şef, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bölgede kim ne yaptıysa Allah ondan razı olsun ,Bana yazdıklarınızı okuyorum sağ olun. Bana sorarsanız daha çok şey yapabilirdik .Aslında biz çok şey öğrendik bir afette neler yapılabilir hızlıca, öncelikler neler onu öğrendik. Ekipman neler olmalı daha hızlı iş çıkarmak için vs." ifadelerini kullandı.

Yalçınkaya, ayrıca Ramazan'a özel hazırlık içinde olduklarını da şöyle aktardı:

11 ilde yapalım diyoruz sırayla sonra bir tur daha yapalım. Benim mottom hep şuydu, İnsanları mutlu etmek için yemek yapar inşallah ramazana özel bir şey yapacağız. Çalışıyoruz.

Yılmaz Gruda'dan korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldıYılmaz Gruda'dan korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

MASTERCHEF ESRA DA ORADAYDI!

Konteynır kentlerde günlük üç bin kişiye yemek dağıtımı yapan ekibin bir parçası olan eski Masterchef Esra Tokelli, çocukları yaşadıkları kötü günlerde bir nebze mutlu edebilmek için doğum günü pastalarını hazırladı. Beraber mumları üfleyen çocuklarla fotoğraflarını paylaşan ünlü şef ihtiyaç azalana kadar alanda olacaklarını, sonra ki dönemlerde ise düzenli bir şekilde destekleri organize edeceklerini söyledi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Ayfer 1 yıl önce Şikayet Et
    Guzel
    Cevapla
  • Ayger 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana allah hayrını kabul etsin inşallah adam gibi adamsın şefim ıyiki sızın gibiler var
    Cevapla
  • Hadiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Şefim rabbim seni ve ekibini her türlü afattan korusun Annecigine sağlık diliyorum koca yürekli bir evlat doğurmuş ve yetiştirmiş ellerinize sağlık
    Cevapla
  • Nurcan Akalın 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun dualarımız sizinle
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şef sen var ya sen cansın . Tam bir Anadolu erkeğisin.rabbim senden ve diğer seflerimizden ve emeği geçen herkese minnettarım.çok ama çok seviyorum sizleri rabbim ahirette karşınıza çıkarsın inşa Allah
    Cevapla
  • N solak 1 yıl önce Şikayet Et
    Mhmet şef zaten tam bir anadolu insani allaj razi olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu