Yılmaz Gruda'dan endişe verici haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Türk sinemasının tanıdık isimlerinden biri olan Yılmaz Gruda, sağlık sorunları ile gündeme geldi. 92 yaşındaki oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. İşte Yılmaz Gruda'nın sağlık durumu...

Yılmaz Gruda'dan endişe verici haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı
Yılmaz Gruda'dan endişe verici haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 15.03.2023 12:32 GÜNCELLEME 15.03.2023 12:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

1956'dan beri sinema sektörünün içinde yer alan yönetmen ve oyuncu Yılmaz Gruda yaşadığı sağlık sorunu ile gündeme geldi. Yılmaz Gruda'nın, yaşadığı sağlık probleminin ardından apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Bir süredir hastalıkları sebebiyle tedavi olduğu bilinen ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde acilen hastaneye kaldırıldı. Şişli Etfal Seyrantepe Kampüsü'ndaki hastanede olduğu bilinen Yılmaz Gruda sevdiklerini bir hayli endişelendirdi. 

Yılmaz Gruda

En son 'Yanlış Anlama 2' isimli projede boy gösteren oyuncunun menajeri Tümay Özokur da konuya ilişkin açıklama yaptı. Özokur, Yılmaz Gruda'nın tedavisinin kırmızı alanda yapıldığını ifade etti.

YILMAZ GRUDA'NIN SAĞLIK DURUMU

Yılmaz Gruda'nın Şişli Etfal Seyrantepe Kampüsü'ndaki hastanede tedavisinin devam ettiği biliniyor. 

FAHRETTİN KOCA'YA SESLENDİ

Menajer Tümay Özokur sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslendi. İşte o açıklama:

Ustamız, hocamız Yılmaz Gruda Şişli Etfal Seyrantepe Kampüsü kırmızı alanda yatmakta… Lütfen yoğun bakımda tedavisi yapılsın.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyaya gelen kişi ahir yine gitse gerek,misafirdir vatanına bir gün sefer etse gerek.YUNUS EMRE HAZRETLERİ
    Cevapla
  • pirana61 1 yıl önce Şikayet Et
    kim korkmuş ya ne korkması rahat yaşamış yemiş içmiş gezmiş tozmuş bizim korktugumuz yok siz korkuyorsanız bilemeyiz
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tedavisinin nerede yapılacağına menajer değil, doktorlar karar verir beyefendi. Sen işin sanat kısmıyla ilgilen sağlık kısmıyla değil.
    Cevapla
  • Mustafa Oduncu 1 yıl önce Şikayet Et
    yaşayacağı kadar yaşamış hastanelerimizde kimse mağdur edilmez. merak etme manejer efendi. kimse kimseden üstün değildir. ihtiyar adamın hastalığını dahi kendinize malzeme yapıyorsunuz ya...
    Cevapla
  • Muh 1 yıl önce Şikayet Et
    Menajer Efendi. Tedavinin nasıl ve nerede yapılacağına sen mi karar veriyorsun yoksa doktorlar mı? Sen kime işini öğretiyorsun? Size devlet hastanesinde özel muamele mi yapılacak? Sen kim oluyorsun da Sağlık Bakanına çağrı yapıyorsun? Hadsiz herif.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guardiola gönülleri fethetti! Dünya katil İsrail'e olan tepkisini konuşuyor
Kamuda tasarruf paketine ilk yorumlar! 'Bu sefer başka'