Can Yaman'dan Avrupa'da yardım seferberliği! Alkış topladı

Can Yaman İtalya'daki oyunculuk kariyerinin yanı sıra, depremden etkilenen vatandaşlar için de yardım çalışmalarını sürdürmeyi ihmal etmedi. Can Yaman'ın yardım projesi takdir topladı.

Can Yaman'dan Avrupa'da yardım seferberliği! Alkış topladı
Can Yaman'dan Avrupa'da yardım seferberliği! Alkış topladı
GİRİŞ 13.03.2023 10:41 GÜNCELLEME 13.03.2023 11:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Can Yaman, İtalya'da devam eden oyunculuk kariyerinin yanı sıra yardım faaliyetlerine de devam ediyor. Ünlü oyuncunun başlattığı yardım projesi, çok sayıda insan tarafından takdir topladı. 

Dünyaca ünlü oyuncu Can Yaman 'EL Turco' isimli yeni dizisinin çekimlerini tamamladı. Bu süre zarfında da İtalya'da 'Can Yaman for Children' isimli bir dayanışma projesini başlattı. 

Proje çerçevesinde Avrupa turuna çıkan ünlü oyuncu, 2 buçuk ay boyunca ülke ülke gezecek. Toplanan gelirin bir kısmı ise Türkiye'deki depremzede çocuklara bağışlanacak. 

Mehmet Şef'ten Ramazan müjdesi! Depremzedelerin yüzü gülecek Mehmet Şef'ten Ramazan müjdesi! Depremzedelerin yüzü gülecek

Can Yaman

CAN YAMAN'DAN TEŞEKKÜR

Can Yaman tur kapsamında ilk Milano'ya gitti. Feel in Love adlı mekanda gerçekleşen bir organizasyonda boy gösteren oyuncu, gecenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Teşekkürlerini ifade ettiği paylaşımı şöyle:

Bu projeye hemen inandıkları ve cömert katkıları için Feel In Love’a teşekkür ederim.

Yılmaz Gruda'dan korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldıYılmaz Gruda'dan korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • seda özgün 1 yıl önce Şikayet Et
    Seninle gurur duyuyoruz can yaman harikasın yolun açık olsun
    Cevapla
  • ismailbey 1 yıl önce Şikayet Et
    tşkler vatanına sahip çıkan tüm insanlara...
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Çakma sanatçılar Ali Sunal veya Şahan Gökbakar gibiler rezil siyaset yapmak yerine ülkesine faydalı oluyor Can Yaman, helal olsun.
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatanını seven insanlar böyle davranır.Başka yerlerden emir almaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!