Yargı dizisi için radikal karar! Pars Savcı yerine gelecek isim belli oldu

Kanal D ekranının çok izlenen dizisi Yargı, Pars Savcı karakterinin diziye vedası ile gündem olmuştu. Dizi hakkında alınan yeni karar seyirciyi bir hayli heyecanlandırdı. Mehmet Yılmaz Ak yerine gelecek yeni oyuncu belli oldu. İşte detaylar...

Yargı dizisi için radikal karar! Pars Savcı yerine gelecek isim belli oldu
Yargı dizisi için radikal karar! Pars Savcı yerine gelecek isim belli oldu
GİRİŞ 19.03.2023 21:48 GÜNCELLEME 19.03.2023 21:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kanal D'nin bol reyting toplayan dizisi Yargı dizisi için alınan yeni karar seyirciyi bir hayli meraklandırdı. En son dizinin renkli kişiliklerinden biri olan Pars Savcı karakterinin projeye vedası oldukça çok konuşulmuştu. Şimdi ise yepyeni bir isim diziye katıldı. 

Yargı dizisinin ilk bölümünden itibaren, gerek tavırları gerek de başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Mehmet Yılmaz Ak, Pars Savcı rolü ile dizide boy göstermişti. Senaryo gereği ölerek ve eli kesilerek diziden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak'ın vedası sosyal medyada gündem oldu.

Yargı dizisi 'Pars'  Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Aslen nereli? Mehmet Yılmaz Ak dizileri..Yargı dizisi 'Pars' Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Aslen nereli? Mehmet Yılmaz Ak dizileri..

Mehmet Yılmaz Ak'ın apar topar diziye veda etmesi, dizinin takipçilerini bir hayli üzdü. Oyuncu Ak ile senarist Sema Ergenokan arasındaki kriz de medyaya yansımıştı. Olayların ardından dizi hakkında yeni bir karar alındı. 

Yargı’daki ayrılığı olay olmuştu! Mehmet Yılmaz Ak, tepkiler büyüyünce noktayı koyduYargı’daki ayrılığı olay olmuştu! Mehmet Yılmaz Ak, tepkiler büyüyünce noktayı koydu

DİZİYE YENİ İSİM GELDİ! 

Alınan yeni kararla Yargı dizisine yeni bir isim geliyor. Kuruluş Osman'da da boy gösteren ünlü oyuncu Yurdaer Okur'un dizi ile el sıkıştığı öğrenildi. Bu haber, Yurdaer Okur'un Mehmet Yılmaz Ak'ın yerine gelmesi olarak yorumlandı. 

Daha önce de kısa süreliğine dizide yer alan ve baş müfettiş Turgut Ali karakterine hayat veren Yurdaer Okur'un, dizinin 19 Mart akşamı yayınlanacak 57. bölümünde giriş yapacak.

Yurdaer Okur

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı kişiler yeni yüzler istiyoruz.
    Cevapla
  • hasan Özden 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizideki savcılar cumhuriyet savcısı değil ki aile savcısı. Tüm sorunlu aile bireylerinin hepsinin başından geçen olaylarla ilgileniyor bu savcılar. Sıradan bir kişinin soruşturması ile ilgilendiklerini rol icabı da olsa görmedik. Savcının karısı suça karışıyor, Kayın pederi, onun oğlu, babası........ sıradan adli bir vaka ile ilgelendiklerini 50 bölümdür görmedik. Emniyette sadece onlara çalışıyor.
    Cevapla
  • elif beyza ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    senaryo gereği işte reyting amaçlı
    Cevapla
  • Dr.özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    osmanı değiştirmeden,kuruluş osmanı kimse izlemez
    Cevapla
  • Salllaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapma yaa, o zaman da eskisi iyiydi , filmin tadi kalmadı dersin. Herjes adina da konuşma, kimse srnin fikrine gore hareket etmiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Parsın yerini tutmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!