Haluk Bilginer Amerikan dizisi ile anlaşmaya vardı! Elisabeth Moss ile oynayacak

Haluk Bilginer kariyerine bir yenisini daha ekledi. En son Baba dizisi ile ekrana gelen oyuncu Haluk Bilginer Amerikan dizisi ile anlaştı. Ünlü oyuncu, The Veil” (Peçe) adlı dizide oyunculuk performansını sergileyecek.

Haluk Bilginer Amerikan dizisi ile anlaşmaya vardı! Elisabeth Moss ile oynayacak
Haluk Bilginer Amerikan dizisi ile anlaşmaya vardı! Elisabeth Moss ile oynayacak
GİRİŞ 21.03.2023 10:43 GÜNCELLEME 21.03.2023 10:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Haluk Bilginer, Amerikan televizyon kanalında yayınlanacak bir dizi ile anlaşmaya vardı. 1978'den beri oyunculuk kariyerinin basamaklarına tırmanan ve zaman zaman yabancı yapımlarda boy gösteren oyuncu Haluk Bilginer yeni projesinde Elisabeth Moss ile bir arada olacak. 

Ünlü Amerikan televizyon kanalı FX bir ilke imza atarak, dizisinin çekimlerini Türkiye'de gerçekleştirdi. Niğde,Aksaray ile İstanbul'da devam eden The Veil (Peçe) isimli dizinin oyuncu kadrosunda ünlü oyuncu Haluk Bilginer de rol alıyor. 

Yargı dizisinde radikal karar! Pars Savcı yerine gelecek isim belli oldu Yargı dizisinde radikal karar! Pars Savcı yerine gelecek isim belli oldu

Haluk Bilginer

OSCAR ÖDÜLLÜ YAZARDAN SENARYO 

The Veil isimli dizinin senaryosunu, 'Peaky Blinders' adlı dizinin senaryosuyla Oscar ödülü kazanan Steven Knight’in yazdığı ortaya çıktı. Diğer yandan projenin yönetmenliğini ise Daina Reid yapıyor.

Dizinin konusu ise, biri ajan diğeri terörist olan iki kadının arasında yaşanan olaylar çerçevesinde. Elisabeth Moss ise, The Veil'in hem yapımcılığını yürütüyor hem de rol alıyor. 

Al Sancak 8. bölüm fragmanı: Canlı bomba tehdidinden kurtulabilecek mi?Al Sancak 8. bölüm fragmanı: Canlı bomba tehdidinden kurtulabilecek mi?

Elisabeth Moss

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Usta oyuncumuzun yabancı dizilerde oynaması elbet bizi çok sevindirir. Ancak, içerisinde terörist ve ajan geçen filmler için ülkemizin seçilmesi de garip..
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Haluk ta Amerika karşıtı idi ne oldu paranın yüzü sıcak mı geldi. Para denince akan sular duruyor
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Feminizim kocayı buluncaya kadar, komünizim parayı buluncaya kadar, ateizim uçak sallanıncaya kadar diye boşuna dememişler :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz