Oyuncu Özlem Balcı MHP milletvekili adayı oldu! Seksenler dizisindeki rolü ile…

TRT1 ekranında yıllarca ekrana gelen Seksenler dizisine damga vuran oyuncular arasında yer alan Özlem Balcı MHP Muğla milletvekili oldu. Oyunculuktan siyasete girenler kervanına katılan Özlem Balcı hakkındaki bu gelişme sosyal medyada gündem oldu.

Oyuncu Özlem Balcı MHP milletvekili adayı oldu! Seksenler dizisindeki rolü ile…
Oyuncu Özlem Balcı MHP milletvekili adayı oldu! Seksenler dizisindeki rolü ile…
GİRİŞ 08.04.2023 16:23 GÜNCELLEME 08.04.2023 16:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TRT1'in uzun soluklu aile dizileri arasında yer alan  Seksenler dizisine damga vuran oyunculardan biri olan Özlem Balcı bu kez oyunculuğu ile değil siyasete giriş yapması ile gündem oldu. Özlem Balcı MHP milletvekili adayı oldu. 

Daha öncesinde Seksenler dizisinde Yıldız, Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan Reis filminde ise Emin Erdoğan karakterine hayat veren oyuncu Özlem Balcı, MHP Muğla 1. sıra Milletvekili adayı oldu.

Özlem Balcı kimdir ve kaç yaşındadır? Özlem Balcı'nın oynadığı dizilerÖzlem Balcı kimdir ve kaç yaşındadır? Özlem Balcı'nın oynadığı diziler

Müge Anlı yüzüğünü çıkardığını itiraf etti! 'O iş bitmiştir, çıkarmışsındır'Müge Anlı yüzüğünü çıkardığını itiraf etti! "O iş bitmiştir, çıkarmışsındır"

Oyuncu Balcı'nın bu hamlesi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Aslen Seydikemir Muğlalı olan oyuncu 14 Mayıs seçimlerinde, MHP rozeti ile, milletvekili olmak için çalışmalar yürütecek. 

Özlem Balcı'nın Devlet Bahçeli ile olan bu fotoğrafı oldukça dikkat çekti. 

Tam 72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun değişimi ağızları açık bıraktı! O artık başka biriTam 72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun değişimi ağızları açık bıraktı! O artık başka biri

DAHA ÖNCE EMİNE ERDOĞAN'IN PROJESİNDE YER ALMIŞTI

Özlem Balcı'nın 2019'da, Emine Erdoğan'ın yürüttüğü Sıfır Atık projesinde yer aldığı biliniyor. Oyuncu Balcı, sıfır atık çevre ve şehircilik teknolojileri çerçevesinde yurt dışı fuarlarına katılmıştı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler inşallah seçilirsin Allah yolunu açık etsin
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Asena tebrikler insallah basarili olursun Yanindayiz
    Cevapla
  • kgm 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk paragrafta milletvekili oldu yazmışsınız.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kahveci mesut duymasın :))
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah şimdi meclis mahallesinin yandığının resmidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İslam ülkelerine Gazze çağrısı: Bu davaya sahip çıkın!
Belçika Prensi Laurent'in Erdoğan ve Türkiye sözleri! Hayranlığını gizleyemedi