Müge Anlı yüzüğünü çıkardığını canlı yayında resmen itiraf etti! "O iş bitmiştir!"

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili olay bir itirafta bulundu. Başından geçen olayı anlatan Müge Anlı yüzüğünü çıkardığını ama aslında yüzüğü çıkaranın eşi olduğunu sandığını anlattı. İşte sosyal medyada da gündem olan olay...

Müge Anlı yüzüğünü çıkardığını canlı yayında resmen itiraf etti! "O iş bitmiştir!"
Müge Anlı yüzüğünü çıkardığını canlı yayında resmen itiraf etti! "O iş bitmiştir!"
GİRİŞ 11.04.2023 09:41 GÜNCELLEME 11.04.2023 09:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

ATV ekranını gündüz kuşağında izleyici ile buluşan müge Anlı son aylarda özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili itirafta bulunan Müge Anlı, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. 

Geçtiğimiz aylarda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren Müge Anlı, bugün programında herkesi şaşırtacak bir olay anlattı...

Anlı'nın elinde tuttuğu yapıştırıcı patlamış ve üst parmaklarının birbirine yapışmış. Bunun üzerine  parmaklarını birbirinden ayırmak için büyük uğraşlar sarf etmiş ve parmağında yaralar oluşmuş. 

Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? BiyografisiMüge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? Biyografisi

Müge Anlı ertesi sabah uyandığında ise masada bir alyans görmüş. Yüzüğü gören Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun alyansını çıkardığını düşünmüş. Bunun üstüne eşinin parmaklarında yüzük olup olmadığını kontrol etmiş. Ancak ettiği kontrol sonucunda, eşinin alyansının parmağında olduğunu fark etmiş. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli, ne iş yapıyor?Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli, ne iş yapıyor?

Meğer ünlü sunucunun masada gördüğü yüzük kendi yüzüğüymüş ve yüzüğü parmaklarını yapıştırıcıdan temizlerken çıkarmış. Anlı tüm bunları anlattıktan sonra, aslında evliliklerde yüzüğün asla çıkmaması gerektiğini düşündüğünü şu cümleler ile ifade etti. 

Meğer benim alyansımmış o. Rahmi Bey 'Alyans çıkarılmaz' diyor ya. Benim için de o kadar doğru ki; ben kendim çıkardım diye düşünmüyorum. Bir de gidip kontrol ediyorum. Ay bir de baktım ben de yok. Yani gerçekten bir şeyi sonuna kadar yapacaksın. Çıkardım, kenara koydum yok. Ben buna inanmıyorum. Çıkardığında o iş bitmiştir, çıkarmışsındır. Bu artık kararının son noktası olsun. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 16
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    hayat siyah beyaz değil.İnsanlar dünkü aklını yaptıklarını beğenmiyor.Hoşgörü dinimizin temel direği.Öyle o iş bitmiştir beni kaybeden kendi kaybetmiştir falan filanla çoook evlenir boşanır insanlar....
    Cevapla
  • abdulkadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşun bakalım
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    yani yakin da bitecek msj yavas yavas diyor sadece
    Cevapla
  • TR TEKTİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Erkek yüzüğüyle kadın yüzüğünü (boyut olarak) ayıramıyorsan sana ne demeli bilemedim müge.
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    ??????????????????? Yaniiiiii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik