Oyuncu Asuman Dabak ölüm haberini böyle verdi: Mekanı cennet olsun

Asuman Dabak sosyal medya hesabı üzerinden verdiği ölüm haberi ile yürekleri burktu. En son TRT1'in beğeni toplayan dizisi Mükemmel Eşleşme'de oyunculuk performansı sergileyen Asuman Dabak hayatının en acı günlerinden birini yaşadı.

Oyuncu Asuman Dabak ölüm haberini böyle verdi: Mekanı cennet olsun
Oyuncu Asuman Dabak ölüm haberini böyle verdi: Mekanı cennet olsun
GİRİŞ 06.04.2023 11:04 GÜNCELLEME 06.04.2023 11:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

1990'dan günümüze medya sektöründe yer alan ve çeşitli dizi ve filmlerde rol alan oyuncu Asuman Dabak hayatının en acı günlerinden birine tanıklık etti. Ünlü oyuncunun abisi hayatını kaybetti. 

Asuman Dabak acı haberi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Bugüne dek yer aldığı projelerle adından söz ettiren oyuncu bu kez abisi Süleyman Dabak'ın ölümü ile sarsıldı.

Oyuncu Recep Sarı yaşamını yitirdi! Ölüm haberini Zafer Algöz verdi Oyuncu Recep Sarı yaşamını yitirdi! Ölüm haberini Zafer Algöz verdi

Asuman Dabak, çevresini bilgilendirmek için yaptığı paylaşımda "Ağabeyim Süleyman Dabak'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun bu zor gününde, çok sayıda destek ve taziye mesajı yağdı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c rəhmət eləsin amin
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet etsin mekanı cennet olsun. Kalanlara Allah sabır versin BAŞINIZ SAĞ OLSUN
    Cevapla
  • a.d. 1 yıl önce Şikayet Et
    Dua ederken ellerinin avuçlarını yukarı doğru açacaksın. Budistler,hindular ve hristiyanlar gibi dua sembolü emojisini eğer öyle değilsen koymayacaksın. Yine de Allah affetsin.....
    Cevapla
  • Ergün 1 yıl önce Şikayet Et
    Emoji hiç bir haberleşmede kullamamalıyız çünkü bunlar Siyonistlerin emojilerinkullanarak ileride bütün toplumlara dilini unutturma projesidir zamanı geldiğinde artık evrensel dil emoji denilecek ve buna bütün toplumları mecbur bırakılacak ve tek dünya imparatorluğu hedefine daha çok yaklaşacaklar fakat Allahında bir hesabı var hesap yapanların en hayırlısıdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı