Uraz Kaygılaroğlu fena patladı! 'Çok saçma' sözleriyle konuşmayı reddetti

Uraz Kaygılaroğlu magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği soru karşısında adeta çılgına döndü. Sorulan soruya tepki gösteren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, soruya yanıt vermemeyi tercih etti. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Uraz Kaygılaroğlu fena patladı! 'Çok saçma' sözleriyle konuşmayı reddetti
Uraz Kaygılaroğlu fena patladı! 'Çok saçma' sözleriyle konuşmayı reddetti
GİRİŞ 05.04.2023 10:10 GÜNCELLEME 05.04.2023 10:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

En son Üç Kuruş ve Erşan Kuneri yapımlarında boy gösteren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, özel hayatıyla da adından söz ettiren isimler arasında. Kadıköyde bir mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uraz Kaygılaroğlu, duyduğu soru karşısında adeta çılgına döndü. 

Geçtiğimiz akşam oyuncu Uraz Kaygılaroğlu Kadıköy'de bir mekandaydı. Mekandan çıktığı esnada magazin muhabirleri ile karşılaşan oyuncu, yeni projesi hakkında da konuştu.

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu kimdir ve nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu oynadığı diziler...Uraz Kaygılaroğlu kimdir ve nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu oynadığı diziler...

Kaygılaroğlu önümüzdeki sene için bir dizi projesinin olduğunu açıkladı. Ancak twitterda konuyla ilgili konuşulan bilgilerin doğru olmadığını, dizinin birçok detayının ve partnerinin henüz netlik kazanmadığını anlattı. 

"INSTAGRAM BENİM ŞAHSİ YERİM"

Gazeteciler, yeni projesi ile ilgili bilgi aldıkları Kaygılaroğlu'na bu kez başka soru yöneltti. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından neden 400 kişiyi takip etmeyi bıraktığı soruldu. Ünlü oyuncunun soruya verdiği tepki ile ortalık adeta buz kesti.

Kaygılaroğlu tepkisini şu sözlerle dile getirdi: Instagram benim şahsi yerim. Ülkede bu kadar sorun varken, benim sosyal medya hesabımın konu olması bana çok saçma geliyor. Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.

Acun'dan alkış toplayan hareket! 'Bu saatten sonra bizim yapmamız gereken'Acun'dan alkış toplayan hareket! "Bu saatten sonra bizim yapmamız gereken"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    demekki ülkede sorun yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda