Acun bu hareketi ile alkış topladı! "Bu saatten sonra bizim yapmamız gereken"

Acun Ilıcalı Hatay'da depremzede çocuklar için dahil olduğu proje ile takdir topladı. Çocukların oldukça ilgi gösterdiği Acun Ilıcalı, yaptığı konuşma ile de adından söz ettirdi. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Acun bu hareketi ile alkış topladı! "Bu saatten sonra bizim yapmamız gereken"
Acun bu hareketi ile alkış topladı! "Bu saatten sonra bizim yapmamız gereken"
GİRİŞ 05.04.2023 09:28 GÜNCELLEME 05.04.2023 09:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı 6 Şubat depreminden beri, yardım çalışmalarına ara vermeden devam eden isimler arasında. Ünlü medya patronu Acun, Bu kez Hatay'a giderek depremzede çocukların yüzünü güldürdü.

TV8'in ve Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı, karikatürist Varol Yaşaroğlu ve Çağla Ayça Altunkaya ile Hatay'a gitti. Burada depremzede çocuklar için çeşitli etkinliklere katıldı ve çocuklarla birlikte çocuk sinema filmlerinin seyretti. 

Uraz Kaygılaroğlu fena patladı! 'Çok saçma' deyip deyip konuşmayı reddettiUraz Kaygılaroğlu fena patladı! 'Çok saçma' deyip konuşmayı reddetti

Acun Ilıcalı, orada olmaktan çok mutlu olduğunu, Varol ile birlikte güzel organizasyon yaptıklarını ifade etti ve ekledi: 

Açıkçası artık bu saatten sonra bizim yapmamız gereken buradaki kardeşlerimizi mümkün olduğu derecede mutlu etmek. Daha güzel projelerimiz de var. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bugün onlara küçük bir sürpriz bir film gösterimi yapacağız. Çok da mutlu görüyorum onları. Bu da beni çok mutlu ediyor. Çocuklara karşı aşırı bir düşkünlüğüm var. 4 kız babası olarak da burada olmak benim için çok büyük mutluluk. İnşallah onların geleceğini daha güzel daha ümitli ve mutlu şekle getirmek için milletçe uğraşıyoruz. Güzel şeyler yaşatacağız onlara.

Acun İngiliz gazetecilere böyle açıkladı! 'Hepimiz ağlıyorduk'Acun İngiliz gazetecilere böyle açıkladı! "Hepimiz ağlıyorduk"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • mustafa arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yorum yapmayın Acunun yaptığını kimse yapmaz her türlü yardım da en önde giden kişidir acaba yorum yapanlar size soruyorum siz ne yardım yaptınız birde kötülemeye çalışıyorsunuz.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kadar fuzuli yayınlar ile kültürümüze darbe vuran yok herhalde
    Cevapla
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul daki formula 1 pistini acura verin yari yariya kar ortakligi seklinde 365 gun faal tutsun orayi bosuna ingilterenin takimlarini alip vergiden dusmesin sevsenizde sevmesenizde her insanin kendine gore yetenekleri vardir devletin bunu degerlendirmesi lazim
    Cevapla
  • Batuhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen , işi ehline
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    3 kuruşluk faydası olabilir. Ya TV deki yayınlarıyla çocuklara, gençlere verdiği zarar ne olacak.
    Cevapla
  • Fikret Bostan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ILICALI Gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsan İNGİLTERE ve İRLANDA dan takım alacağına HATAY ve MALATYA gibi LİG den çekilmek zorunda kalan takımlara sahip çık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor