Acun İngiliz gazetecilere böyle açıkladı! "Hepimiz ağlıyorduk"

Acun Ilıcalı, İngiltere basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. İngiltere'de gerçekleştirilecek bir yardım gecesi için hazırlanan TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, İngiliz gazetecilere yaptığı konuşma ile gündeme geldi. İşte, konuya ilişkin detaylar...

Acun İngiliz gazetecilere böyle açıkladı! "Hepimiz ağlıyorduk"
Acun İngiliz gazetecilere böyle açıkladı! "Hepimiz ağlıyorduk"
GİRİŞ 01.04.2023 19:17 GÜNCELLEME 01.04.2023 19:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Acun Medya ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, büyük Maraş depreminin olduğu günden beri yardım faaliyetlerinin içinde bulunan isimlerden. Acun, bu kapsamda şimdi de İngiltere'de bir yardım gecesi düzenlemeye karar verdi. 

Yardım gecesinden önce İngiliz gazetecilere açıklamalar yapan Acun Ilıcalı yaklaşık 50 bin kaybın yaşandığı deprem ile ilgili bilgiler verdi. Ilıcalı, depremi bir felaket olarak tanımladı ve sözlerine şöyle devam etti:

Her dakikayı televizyon başında yaşadık. Tam bir felaketti, hepimiz ağlıyorduk, herkes ağlıyordu. Sadece daha fazla hayatın kurtarılmasını umuyor ve bekliyordu. Çok fazla insan kaybettik, bir o kadar insan zarar gördü.

Acun Ilıcalı, ayrıca "Evlerini kaybettiler, işlerini kaybettiler, her şeylerini kaybettiler ve ekonomi tam bir felaket. Bu insanlara destek olmak için yeni bir dönem başlattık. Bu yardım gecesi, insanlara gelecek için daha fazla umut vermemiz adına herkes için daha destekleyici bir gece olacak" şeklinde konuştu. 

Masterchef Uğur Kardaş hakkında karar verildi! Serbest bırakıldı mı? Masterchef Uğur Kardaş hakkında karar verildi! Serbest bırakıldı mı?

"ANNEMLE BABAMI TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİM"

Ilıcalı, deprem bölgesinde yaşanan acılara çok uzak olmadığını ve kendisinin de anne ve babasını bir trafik kazasında kaybettiğini dile getirdi. Ardından "Bu yüzden anne-babasız kalmanın ne demek olduğunu küçük yaştan beri biliyorum. Onları kaybettiğimde 20 yaşındaydım. Bu durumlarda onların duygularını paylaşırım çünkü o deneyimi yaşadım" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • yunus emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun ilicali , turkiyenin hedeflerinde saglamadimlarla gittigi dönelde ülkenin ikdidarına çelme takmaya çalışıp başaramayan aydın doğanın yerini almıştır . Ve türkiyemizde ahlaksız yayınlar yaparak en önemli değerimizi elimizden alıyor . Ve dagılıyoruz .....
    Cevapla
  • Acun Ilıcalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Batı'nın kültür elçisi. Bence çok tehlikeli.
    Cevapla
  • Gül.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız programlar yaparak Türk örf ve adetlerini hiçe saydın.. İçinde biraz inanç olsaydı kalktın kerimcan durmaz gibi ne olduğu belli olmayan bir insana ödül verdin..Acun ılıcalı Rabbim seni çıkardı bu zirveye sana mühlet verdi. İnancından taviz verirsen çıkaran Rabbim indirmesinide bilir..
    Cevapla
  • Dikkat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam görüldüğü gibi değil
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyini gördün kardeş söyle de bizde bilelim.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu ADAM diye değer verip izliyoruz veya karşımıza ekranlarda çıkıyor ya. Yazıklar olsun bize bee..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi