Acun'dan takdir toplayan hareket! Bayram jesti tebessüm oluşturdu

Acun Ilıcalı depremzede çocukları bayramda da ihmal etmedi. Depremin ilk gününden itibaren yardım faaliyetleri içerisinde yer alan medya patronu Acun Ilıcalı bu kez de deprem bölgesindeki çocuklara hediyeler gönderdi.

GİRİŞ 21.04.2023 15:19 GÜNCELLEME 21.04.2023 15:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı bayrama günler kala yeniden deprem bölgesine gitti. Bu kez rotası Adıyaman ve Kahramanmaraş oldu. Ilıcalı, depremden etkilenen çocukları bir nebze olsun yüzünü güldürebilmek için kolları sıvadı. 

TV8'in ve Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı Adıyaman ve Kahramanmaraş’taki konteyner kentleri ziyaret etti. Binlerce çocukla bir araya gelen Ilıcalı, bayram öncesinde çocuklara jest yaptı. 

Acun İngiliz gazetecilere böyle açıkladı! 'Hepimiz ağlıyorduk'Acun İngiliz gazetecilere böyle açıkladı! "Hepimiz ağlıyorduk"

40 BİN OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta çocuklar ile bir araya gelen Acun Ilıcalı, çocuklara bayram sürprizi yaparak onlara hediye dağıttı. 30 binden fazla çocuğa yaklaşık 40 bin oyuncak dağıtımı yapan Ilıcalı, yüzleri güldürdü. 

Diğer yandan Hatay'da da çocuklara oyuncak dağıtımı yapıldığı, tüm bu organizasyonlara Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş belediyelerinin de destek verdiği öğrenildi. 

Acun bu hareketi ile alkış topladı! 'Bu saatten sonra bizim yapmamız gereken'Acun bu hareketi ile alkış topladı! "Bu saatten sonra bizim yapmamız gereken"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • öyle değilmi? 11 ay önce Şikayet Et
    Acunu eleştirenler önce bir dönüp kendilerine baksınlar . Acunun böyle bir mecburiyeti olmadığı halde her türlü yardımda bulunuyor. insani bir görev olduğunun bilincinde olarak depremden etkilenen tüm depremzedelere yardım ediyor. soruyorum acaba hali vakti yerinde herkes böyle yardım ediyormu? kıskanmayın takdir edin. herkes yorum yaparkende demekki kendi kişiliğini yansıtıyor buraya
    Cevapla
  • Şahin34 11 ay önce Şikayet Et
    paylaşıma bak yaa Acun deprem olduğu günden beri her türlü yardımı yapmaya devam ederken kendini bilmez birisi paylaşımında acuna ithafen şöyle demiş, bu halktan kazanmış tabiki halka hizmet et demiş. hepimiz bu milletten kazanmıyormuyuz kazancımızı? hem adamın şahsi parası harcayıp harcamayacağını sanamı soracak? her zengin acaba acun kadar yardımda bulunuyormu? yardım şevkini kırmayın
    Cevapla
  • Hakkı beyaz 11 ay önce Şikayet Et
    Yapılan güzel hareketler her halükarda takdir edilmeli, bir çocuğun yüzü gülse o bile değerlidir. Niyetlerini Allah bilir..
    Cevapla
  • tolga 11 ay önce Şikayet Et
    tamam eyvallah . ama oyuncakla birlikte gıda , gıdanın yanında konut yardımda bulunsana acunum civanım. nasıl olsa adamın serveti 50 milyar dolar. bu halktan kazandın bu halka hizmet et bari .
    Cevapla
  • KORAYX ADiYAMAN 11 ay önce Şikayet Et
    laa git yürrü be ...sende ne güzel kameralarin karsisinda poz veriyorsun ...milleti kandiriyorsun ...senin cigerini biliyoruz cigerini ...elini cocuklarimizdan ,genclerimizden cek artik ....
    Cevapla
  • Netitrebet 11 ay önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz be..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!